Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Plante de interior

Căutare avansată

Filtre

Plantele carnivore - adevărate minuni ale naturii

Cumpara Plante carnivore deoarece sunt printre cele mai spectaculoase plante ornamentale.  O planta carnivora poate fi cadoul ideal pentru orice copil sau pentru colecționarii de plante inedite si o poti achizitiona acum la cel mai bun pret. Datorita adaptarilor bizare la un mediu de viata cu continut sarac in nutrienti, aceste plante își obțin o parte din substanțele nutritive prin captarea și digestia diferitelor nevertebrate. Deoarece insectele reprezintă una dintre principalele elemente de pradă, aceste plante se mai numesc și plante insectivore. Colecția noastră de plante carnivore cuprinde: Dionaea muscipula, Drosera capensis, Pinguicua, Nepenthes și diverse varietăți de Sarracenia.

Pentru a facilita prinderea hranei, frunzele plantelor carnivore sunt modificate sub formă de capcane. Capcanele ademenesc insectele prin coloriltul sau forma lor, dar și cu ajutorul nectarului pe care îl produc. Pentru a digera prada din interiorul capcanelor, plantele carnivore produc enzime digestive sau se bazează pe bacterii care efectuează digestia pentru aceasta.

 

Flower Time îți pune la dispoziție cea mai diversificată ofertă de plante carnivore de apartament și îți asigură livrarea comenzii la domiciliu în 24-48 de ore oriunde în România!

Nu există produse pentru selecția dvs.