Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Poinsettia (Floarea Craciunului)

Comanda Poinsettia, Floarea Craciunului pe trunchi, o planta cu port elegant, ce se va lasa admirata in casa ta. Pe langa bradul de Craciun si aroma de scortisoara, Poinsettia sau Steaua Craciunumai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Magia Craciunuluifloare de povestedecor de sarbatoare
59,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-1053
Denumire Floarea Craciunului
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Rosu
Perioada inflorire Iarna
Necesar lumina moderat
Aspect Pomisor
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 80.00
Descriere

Comanda Poinsettia, Floarea Craciunului pe trunchi, o planta cu port elegant, ce se va lasa admirata in casa ta. Pe langa bradul de Craciun si aroma de scortisoara, Poinsettia sau Steaua Craciunului este o alta planta care contribuie la creearea unei atmosfere magice. Cumpara Craciunita, o planta simbolica si te vei bucura de o atmosfera de basm.

Poinsettia este o planta de zi scurta care infloreste daca are parte de o temperatura de aproximativ 20ºC ziua iar noaptea de o temperatura mai scazuta. Poti comanda Floarea Steaua Craciunului, o planta-simbol ce poate fi oferita cadou in perioada sarbatorilorde iarna. Pe site-ul nostru poti comanda floarea Craciunita de vanzare la un pret avantajos!   


Ingrijire Poinsettia

Necesar apa: Poinsettia trebuie udata in mod regulat insa apa nu trebuie sa balteasca. Suprafata solului trebuie sa fie complet uscata intre intervalele de udari.

Necesar lumina: Iarna, in timpul perioadei de inflorire asezati planta langa geam pentu a avea partede lumina indirecta insa ferita de curentii de aer care pot cauza caderea frunzelor. Alternanta lumina-intuneric este esentiala pentru inflorirea plantei.

Tipul de sol: Un amestec de turba si nisip este ideal pentru Floarea Craciunului.

Necesar fertilizare: Aplicati un fertilizant o data la doua luni.

Taiere Poinsettia: Primavara dupa ce au cazut toate frunzele, se recomanda taierea varfurilor plantei si amplasarea ei intr-un loc luminos pentru regenerare. Pentru a-si colora din nou in rosu frunzele, Poinsettia trebuie amplasata intr-o zona intunecata timp de aproximativ doua saptamani, incepand din luna octombrie. 


 Nota:  La calcularea inaltimii produsului se ia in considerare si ghiveciul plantei.

Produse similare