Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Sansevieira (S. cylindrica H 60 cm)

Cumpara Sansevieria cylindrica, o planta purificatoare  cunoscută sub denumirea populară de Planta șarpe sau Sulița africană, foarte rezistentă și apreciată în Feng Shui. Frunzmai mult

Varietati

SimplăÎmpletită

caracteristici
esentiale

Purifica aerulElimina compusii toxiciAsigura decor noncornformist
99,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-871
Denumire S. cylindrica H 60 cm
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 60.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100.00
Descriere

Cumpara Sansevieria cylindrica, o planta purificatoare  cunoscută sub denumirea populară de Planta șarpe sau Sulița africană, foarte rezistentă și apreciată în Feng Shui. Frunzele sale tubulare, foarte decorative se încadrează perfect într-un spațiu modern sau nonconformist. Designul Sensevieriei este mult îmbunătățit printr-un vas din ceramică atractiv.

La Flower time găsești Sansevieria de vanzare la un pret atragator sau poți comanda planta sarpe online și va ajunge la tine în cel mai scurt timp. Comandă Sansevieria cylindrica, o plantă foarte rezistentă, iar, prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, noi ți-o trimitem acasă în cel mai scurt timp!

Intreținere Sansevieria cylindrica

Necesar apă: De primăvara până toamna se udă moderat, cu o cantitate de apă care să îmbibe solul. Fiind tolerantă la secetă, are nevoie de apă doar o dată la două săptămâni. Până la următoarea udare se va lăsa pământul să se usuce foarte bine. După udare este recomandat să goliți excesul de apă acumulat în farfurie. Iarna se administrează o cantitate foarte mică de apă la două săptămâni.

Necesar fertilizare: Se aplică un îngrășământ doar în perioada creșterilor active. Nu supra-fertilizați planta.

Necesar lumină: Sansevieria cylindrica preferă lumina puternică însă rezistă și la umbră.

Necesar temperatură: Fiind originară de la tropice, planta șarpe prosperă în camere calde, cu temperaturi cuprinse între 18-26 grade Celsius. Aceasta va tolera fluctuațiile de temperatură, însă aceasta nu trebuie să scadă sub 13 grade Celsius.

Înmulțire: Sansevieria cylindrica se inmulțește prin divizarea tufei sau prin butași de frunză.

Sensibilități: Excesul de apă îi poate provoca  îngălbenirea și înmuierea frunzelor. Pentru a preveni acest fenomen, lăsați substratul să se usuce între două udări. 

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare