Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Senzor de umiditate a solului (26 cm, 2 buc)

Din prea multă dragoste pentru plantele noastre, adesea le udăm mai mult decât au nevoie, ceea ce duce la îmbolnăvirea și mai apoi pierderea lor. Pentru a le asigura starea de sănătamai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

Informatii produs

Cod MAG-765
Descriere

Din prea multă dragoste pentru plantele noastre, adesea le udăm mai mult decât au nevoie, ceea ce duce la îmbolnăvirea și mai apoi pierderea lor. Pentru a le asigura starea de sănătate corespunzătoare plantelor noastre, pământul trebuie să se usuce până la baza ghiveciului între două udări. Acest aspect poate fi detectat într-un mod dificil de către noi, de aceea, senzorul pentru detectarea umidității din sol vine în ajutorul nostru.

Senzorul de umiditate trebuie introdus în sol, cât mai aproape de plantă.

La indicarea culorii roșie, trebuie administrată apă, semn că pământul este uscat, iar indicarea culorii albastre semnifică prezența umidității la nivelul rădăcinilor, deci nu este nevoie să udați planta, decât după 1-2 zile după ce a apărut din nou culoarea roșie pe tot ecranul. Cantitatea de apă administrată poate să difere în funcție de plantă, la fel și frecvența udării.

În funcție de adâncimea ghiveciului, alegeți senzorul de umiditate de 16 cm sau 26 cm.

Fiecare set conține 2 bucăți.

Produse similare