Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Soluție insecticid ecologic universal

Cumpără soluția de insecticid ecologic universal pentru plantele ornamentale pentru a beneficia de flori sănătoase și viguroase! Prin serviciul nostru de livrare produse pentru îngrijrea pmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150
21,17 lei 24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-726
Cantitate (l) 500 ml
Descriere

Cumpără soluția de insecticid ecologic universal pentru plantele ornamentale pentru a beneficia de flori sănătoase și viguroase! Prin serviciul nostru de livrare produse pentru îngrijrea plantelor la domiciliu, va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

Soluția de insecticid universal pentru plante contribuie la combaterea insectelor fitofage dăunătoare tuturor plantelor ornamentale.

Mod de utilizare: La apariția dăunătorului pe plantă este recomandat să pulverizați insecticidul direct pe dăunători pe ambele fețe ale frunzei și pe toate organele plantei. Îndepărtați porțiunile puternic afectate, degradate și spălați planta cu apă călduță în ziua următoare pentru a îndepărta rezerva biologică a dăunătorului. Tratamentul se repetă de maxim 3 ori la un interval de 5-7 zile pe aceeași plantă. Aplicarea în mod repetat duce la crearea rezistenței dăunătorului față de soluție. Puteți reveni cu tratamentul după 3 luni.

Produse similare