Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Solutie nutritiva pentru muscate si plante de balcon, 1 L

41,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Plantele de balcon cresc puternic, înfloresc, astfel încât nutrienții din sol sunt folosiți în scurt timp, fără soluție nutritivă obișnuită se opresc din creștere, nu înfloresc. Prin utilizarea regulată a soluției nutritive Vitaflora Geranium și a plantelor de balcon, se poate rezolva aprovizionarea completă cu nutrienți a plantelor, produsul conține toate substanțele nutritive și microelementele necesare pentru prevenirea bolilor carente într-o formă care poate fi preluată de către plantă. Mușcatele bine hrănite și plantele de balcon dezvoltă lăstari puternici care înfloresc abundent pe tot parcursul sezonului.  


Dozare:

Fertilizarea trebuie începută la două săptămâni după plantare, mai întâi o dată pe săptămână și apoi de două ori pe săptămână după apariția primelor flori.
Folosind rola de dozare a capacului sticlei de jumătate și un litru: Se amestecă o jumătate de rolă de dozare de soluție nutritivă cu 3 litri de apă de irigare.
Sticla Decis: 1 capac de soluție nutritivă pentru 1 litru de apă.
Ca îngrășământ foliar: 5-8 ml de soluție nutritivă la 1 litru de apă.
Cantitatea de soluție nutritivă aplicată poate fi mărită dacă acest lucru este justificat de mărimea plantei și cantitatea de flori, dar numai împărțită în mai multe tranșe pe săptămână. Pentru aprovizionarea optimă a mușcatelor, adăugați 15 ml de soluție nutritivă Vitaflora Geranium și plante de balcon la 10 litri de apă de irigare pe zi. 


Sfaturi de utilizare:

Nu hrăniți plantele timp de 2 săptămâni după transplantare!

Nu dizolvați niciodată o plantă bolnavă decât dacă o deficiență de nutrienți este cauza bolii!

La căldură mare, este indicat să programați udarea și soluția nutritivă seara pentru a evita șocul apei reci, pentru a permite plantei să absoarbă suficientă apă și substanțe nutritive în perioada mai răcoroasă a nopții și pentru a reduce pierderile prin evaporare.

Plantele iernate care ierneaza le trebuie administrat ingrasamant doar până la sfârșitul lunii august, pentru a permite  să se maturizeze până la iarnă. Plantele nesaturate trebuie hrănite până la îngheț pentru a menține o înflorire continuă abundentă.
Informatii produs

Cod MAG-1628
Cantitate (l) 1 l