Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Solutie nutritiva pentru stimularea infloririi, 1 L

39,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Cumpără îngrășământ pentru stimuarea înfloririi plantelor tale! Datorită concentrației ridicate de elemente nutritive, asigură formarea bobocilor florali chiar și în cazul celor mai dificile plante!

Beneficiază de serviciul nostru de livrare soluție nutritivă pentru stimularea înfloririi! Produsele comandate vor ajunge la tine în maximum 48 de ore! 

Înflorirea continuă poate fi începută și menținută cu ajutorul unui mediu de stimulare a florii.
În cazul deficitului de nutrienți, plantele mediteraneene și tuberoase cu înflorire abundentă nu înfloresc continuu sau dezvoltă doar câteva flori mici. Folosind Vitaflora Flower Starting Nutrition, plantele sunt decorate cu multe flori mari, colorate. Cu o soluție nutritivă aplicată săptămânal în timpul înfloririi, un flux continuu de flori poate fi menținut simplu și economic. 

  Odată ce înflorirea a început, este indicat să continuați soluția nutritivă cu Vitaflora Flower Plants.

 

Utilizare:

Pentru toate plantele cu flori intense, în ghiveci, plante mediteraneene, pentru  le stimula să înflorească. Atât plantele ornamentale de interior și anuale.

Hibiscus, trandafir, garoafa, crizantema, trompeta de inger (datura), floarea de hartie (bougainvillea), floarea pasiunii, margareta arbustiva, viermi de matase, iasomie, etc. (Pentru leandri, se recomandă soluția nutritivă Vitaflora Leander).

 

Dozare:

O dată pe săptămână în martie, apoi de două ori pe săptămână până la sfârșitul verii.
Folosind rola de dozare a capacului sticlei de jumătate și un litru: Se amestecă o jumătate de rolă de dozare de soluție nutritivă cu 3 litri de apă de irigare.
Sticla Decis: 1 capac de soluție nutritivă pentru 1 litru de apă.
Ca îngrășământ foliar: 5-8 ml de soluție nutritivă la 1 litru de apă.

Cantitatea de soluție nutritivă aplicată poate fi mărită dacă acest lucru este justificat de mărimea plantei și cantitatea de flori, dar numai împărțită în mai multe tranșe pe săptămână. Pentru plantele plantate în pat: 0,5-0,8 dl de soluție nutritivă se amestecă cu 10 litri de apă de irigare.

Sfaturi de utilizare:

Nu hrăniți plantele timp de 2 săptămâni după transplantare!

Nu dizolva niciodată o plantă bolnavă decât dacă o deficiență de nutrienți este cauza bolii!

Soluția nutritivă pentru plantele slab iernate trebuie începută treptat! Dacă frunzișul este piper, este recomandabil să utilizați soluția nutritivă Vitaflora General pentru a ajuta la regenerarea frunzișului!

Stimularea înfloririi este recomandată doar pentru plantele într-un loc potrivit (cald, însorit).

Pentru o mai bună coacere a trestiei, folosiți soluția nutritivă doar până în septembrie! Vitaflora Flower Plant Nutrition este recomandat pentru iarna plantelor mediteraneene iarna intr-un loc luminos, cald.

Înflorirea poate fi planificată cu ajutorul Vitaflora Flower Initiation Solution. O problemă comună este aceea că de ex. dezvoltarea florii a crizantemei și a panseluței este întârziată, inflorescența de calitate adecvată nu este așteptată la momentul dorit. Înflorirea poate fi cronometrată folosind mediul.


Informatii produs

Cod MAG-1627
Cantitate (l) 1 l