Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Solutie nutritiva universala, 1 L

41,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Soluție nutritivă pentru toate plantele ornamentale de interior. Nevoile plantelor care își împodobesc florile sau frunzișul sunt diferite, dar dacă cineva nu este capabil să separe plantele cu flori de cele cu frunze separat, sau cultivă plante puține, dar diferite, puteți folosi Vitaflor General Nutrient, care conține toți nutrienții importanți, pentru dvs. plante de apartament.

Utilizare:

Pentru toate plantele ornamentale, cu excepția orhideelor, bromeliadelor, cactusilor și suculentelor.

Reînnoirea de primăvară a frunzișului plantelor mediteraneene iernate (de ex. leandrul, hibiscus) este stimulată de soluția nutritivă Vitaflora General, bogată în azot.

 

Dozare:

Din martie până în octombrie o dată pe săptămână, din noiembrie până în februarie plantele s-au păstrat într-un loc luminos la două săptămâni, altfel la fiecare 3-4 săptămâni.
Folosind rola de dozare a capacului sticlei de jumătate și un litru: Se amestecă o jumătate de rolă de dozare de soluție nutritivă cu 3 litri de apă de irigare.
Sticla Decis: 1 capac de soluție nutritivă pentru 1 litru de apă.
Ca îngrășământ foliar: 5-8 ml de soluție nutritivă la 1 litru de apă.

Primăvara, pentru a regenera frunzișul plantelor mediteranene, irigăm plantele luate din iarnă într-un loc călduros și însorit amestecând 50 ml de soluție nutritivă o dată pe săptămână timp de 2-3 săptămâni în 10 litri de apă de irigare.

Sfaturi de utilizare:

Unele tipuri de plante de apartament, ferigile și palmieri sunt sensibile la sare, dintre care doar jumătate este recomandată!

Nu hrăniți plantele timp de 2 săptămâni după transplantare!

Nu dizolva niciodată o plantă bolnavă decât dacă o deficiență de nutrienți este cauza bolii!

Pentru plantele care nu au primit anterior soluție nutritivă, adăugați doar jumătate din cantitatea de nutrienți în apa de irigare pentru primele două ori.

Dacă plantele mediteraneene din ghivece sunt prost iernate, este o idee bună să folosiți soluția nutritivă generală primăvara până când planta se regenerează. Cu ajutorul soluției nutritive Vitaflora General, planta înlocuiește frunzișul pierdut în timpul iernii. Odată ce plantele și-au revenit din letargia de iarnă, putem începe soluția nutritivă și stimularea florilor potrivite pentru grupul de plante cu soluția nutritivă Vitaflora Flower Starter și Vitaflora Leander. Soluția nutritivă pentru plantele slab iernate trebuie începută treptat!


Informatii produs

Cod MAG-1626
Cantitate (l) 1 l