Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Produse

Căutare avansată

Filtre

Suporturi flori

Fiecare planta este speciala in felul ei, dar daca e asezata pe un suport pentru flori, poate fi pusa mai bine in valoare.

Decat sa umpleti pervazurile si mobilierul cu plante, oferiti-le un loc unde pot fi cu adevarat admirate. Alegeti suporturi pentru flori care sa se potriveasca cu stilul incaperii, un suporturi moderne sau minimaliste.

Plantele de apartament nu prezinta doar rol decorativ, ele aduc si numeroase beneficii. Majoritatea  oamenilor aleg plantele de interior cu un scop bine determinat: pentru a imbunatati calitatea aerului, pentru a reduce stresul si pentru a creste nivelul de oxigen. Exista chiar studii recente care arata ca plantele pot avea efecte terapeutice, scazand anxietatea. Totusi, gasirea modului potrivit in care sa aranjati plantele nu trebuie sa fie o provocare. Indiferent de ce fel de plante aveti, veti gasi un suport perfect pentru locuinta dumneavoastra.

Pentru gradinarul dedicat care isi petrece majoritatea timpului intretinand plantele sale, fiecare ghiveci reprezinta un motiv de mandrie. Ori, pentru un colectionar de specii rare, care isi pune in evidenta intr-un mod impresionant plantele, un suport modern pentru flori de interior este achizitia perfecta.

Asigurati-va ca grupati plantele care necesita ingrijire similara si ca alegeti un suport flori care sa poata sustine greutatea ghivecelor, a plantelor si a solului in care traiesc

Produse in pagina
Produse in pagina