Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Termeni şi conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.flowertime.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.


ACCESUL LA SITE

Sc Comgaby Moln Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC COMGABY MOLN SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Observatii:  
Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a te putea inscrie sau a putea comanda produse de pe website-ul www.flowertime.ro. Unele produse din acest website contin bauturi alcoolice, astfel incat trebuie sa ai peste aceasta varsta pentru a le putea achizitiona si consuma. De asemenea, este important de stiut ca pe acest website preturile includ TVA. 

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Cumparator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Flowertime.ro este un site proiectat de SC Swarm SRL. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine Sc Comgaby Moln Srl,  persoana juridica romana avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO9579993; Registrul Comertului: J06/251/1997. Sc Comgaby Moln isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

CONFIDENTIALITATE


Sc Comgaby Moln poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

1. In ce fel poate utiliza Sc Comgaby Moln aceste informatii personale? Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul flowertime.ro, cum ar fi: a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra; b) oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra; c) solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra; d) contactarea dumenavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Flowertime.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale, etc (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate).
SC COMGABY MOLN SRL este operator inregistrat de date cu caracter personal. Număr de înregistrare Infochoșc la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: 120637599365. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C COMGABY MOLN S.R.L., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

INFORMATII PERSONALE

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati acest link. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC COMGABY MOL SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

SECURITATEA DATELOR PEROSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Sc Comgaby Moln Srl pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Sc Comgaby Moln Srl se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Sc Comgaby Moln Srl.


Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC COMGABY MOLN se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa contact@flowertime.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
SC COMGABY MOLN SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):


a. dreptul de a cere de la SC COMGABY MOLN SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere de la SC COMGABY MOLN SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;  

c. dreptul de a cere SC COMGABY MOLN SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. in cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC COMGABY MOLN SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.


Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC COMGABY MOLN SRL, ale partenerilor sau pe serverele Romcard SA.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.flowertime.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.flowertime.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.flowertime.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.flowertime.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC COMGABY MOLN SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul a SC COMGABY MOLN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@flowertime.ro.


LICENTA DE ACCES PE SITE

Swarm Srl iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul flowertime.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care Sc Comgaby Moln Srl isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul flowertime.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al Sc Comgaby Moln Srl.

DESCRIEREA PRODUSELOR

flowertime.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. flowertime.ro garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuantele plantelor, precum si ale florilor acestora pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse, ambalaje sau flori lipsesc din stoc, flowertime.ro poate inlocui aceste produse, ambalaje sau flori cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original. In cazul plantelor din extrasezon, dezavantajul este ca se gasesc pe o perioada scurta de timp, dar ele pot fi importate aproape in orice sezon, dar la preturi mai mari. 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Flowertime va propune o gama variata de servicii. In cele ce urmeaza va supunem atentiei atat serviciile care ne-au consacrat, cat si cele pe care le-am dezvoltat mai recent cu acelasi profesionalism si aceeasi dedicare:

Livrarea produselor din stoc existent

Calitatea produselor este garantata

Amenajari si proiectari gradini si spatii verzi

Amenajari interioare cu plante ornamentale

Distributie si vanzare plante de interior, de gradina si accesorii aferente


PRETURILE

Preturile afisate pe www.flowertime.ro includ TVA. La preturile afisate se adauga taxele de livrare care difera in functie de orasul de destinatie.

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site (care include TVA) la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare in in confirmarea de comanda. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, magnolia.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul. Flowertime.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc la bursa de flori din Olanda, de unde sunt importate. Pretul florilor difera si in functie de perioadele de varf, Sarbatori legale si zile specifice in alte tari, cand pretul acestora creste. Florile importate in extrasezon sunt mai scumpe decat cele care pot fi gasite pe toata perioada anului.

COMENZI/LIVRARI

Flowertime.ro livreaza comenzile in toate localitatile din Romania aflate sub aria de acoperire a firmelor de curierat. Daca doriti o comanda intr-o localitate neidentificata in aria de acoperire a firmelor de curierat, facem tot posibilul sa livram produsul in acea localitate. Comenzile vor fi livrate in minimum 24-48 de ore de la plasarea comenzii (in cazul platii la livrare) sau de la data confirmarii platii (in cazul celorlalte modalitati de plata). Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate incepand cu ziua de luni.

Flowertime.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila sau probleme tehnice ale firmelor de curierat (transport intarziat). Din motive independente de flowertime.ro pot exista localitati in care livrarea sa nu fie posibila din varii motive, iar clientul sa fie informat ulterior, doar in ziua livrarii comenzii. In acest caz comanda se considera anulata, iar clientului i se returneaza intreaga suma achitata.

ANULAREA COMENZILOR

In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator a unei comenzi inainte de data livrarii, acestuia i se va returna suma integrala, iar daca anularea survine in urma unor erori ale Cumparatorului, acestea se vor solutiona dupa cum urmeaza:
- datele furnizate de Cumparator sunt eronate si incomplete, impiedica efectuarea livrarii - se retine taxa de livrare si Cumparatorul este contactat
-livrarea efectuata la alta data decat cea mentionata de client in comanda: daca se solicita anularea comenzii, se restituie suma integrala - taxa de livrare sau relivrare la data ceruta in comanda pe cheltuiala vanzatorului 
Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari. Ele pot fi solicitate insa, la cererea clientilor. 

PLATA COMENZILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua astfel: plata la livrare (ramburs, in momentul primirii coletului), plata offline (in magazinul offline Flower Time), prin virament bancar (ordin de plata), Western Union si Mandat postal online.

TAXE SUPLIMENTARE

 
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Pe siteul flowertime.ro nu exista asa-numite taxe ascunse. 

GARANTII SI LIMITARI

 Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.flowertime.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Sc Comgaby Moln nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. Sc Comgaby Moln isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Sc Comgaby Moln isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Sc Comgaby Moln nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere relivrarea produselor comandate in conditiile optime.

Produsele comercializate pe www.flowertime.ro beneficiaza de garantie in baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, atat timp cat nu constituie produse de tip perisabil/flori/plante. Pentru produsele perisabile oferim o garantie de 7 zile pentru prospetimea florilor in cazul respectarii regulilor de intretinere mentionate pe eticheta produsului. Se va raspunde la solicitarea de garantie doar daca produsul returnat este intact si insotit de elementele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul Flower Time sau prin curierat la oricare din punctele de lucru mentionate la rubrica Contact. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri.

Daca aveti probleme legate de o comanda sau alte nelamuriri legate de datele dumneavoastra, va puteti adresa cu incredere la numarul de telefon 0756-015150 sau via e-mail la contact@flowertime.ro

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

CONDITII LEGALE

 Site-ul flowertime.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.