Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Thujopsis (Thujopsis dolabrata)

Thujopsis dolabrata sau tuiopsis este unul dintre cei mai frumoși coniferi piramidali cu un frunziș verde strălucitor care oferă stil și eleganță în orice grădină. Această specie este mai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Frunze persistenteCultivare ușoarăAspect elegant
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-829
Denumire Thujopsis dolabrata
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect compact
Dimensiuni livrare Inaltime: 60.00 cm
Diametru: 20.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 900
Descriere

Thujopsis dolabrata sau tuiopsis este unul dintre cei mai frumoși coniferi piramidali cu un frunziș verde strălucitor care oferă stil și eleganță în orice grădină. Această specie este originară din Japonia și poate crește până la 30 de metri înălțime. Thujopsis prezintă o rezistență mare a lemnului însă în cea mai mare parte el este cultivat în scop decorativ. Frunzele sunt asemănătoare cu cele de la Tuia însă sunt mai mari.

Pentru a avea o grădină verde și în sezonul rece, cultivați Thujopsis dolabrata. Pe site-ul nostru găsiți Thujopsis de vanzare la un preț avantajos. Poți comanda online Thujopsis dolabrata și noi ne vom ocupa de livrarea lui la domiciliu, oriunde în țară!

 

Îngrijire Thujopsis:

Necesar apă: Thujopsis este rezistent la majoritatea condițiilor cu excepția precipitațiilor scăzute. Fiind un conifer din zona pădurilor temperate umede, udarea acestuia este foarte importantă mai ales în perioadele de secetă.

Înmulțire: Thujopsis se poate înmulți prin semințe sau prin butași, aceștia fiind foarte ușor de înrădăcinat.

Necesar lumină: Thujopsis se va planta în plin soare sau la umbră parțială.

Tipul de sol: Preferă un sol fertil, bine drenat. 

Necesar fertilizare: Pentru o rezistență și un aspect deosebit, aplicați un îngrășământ organic la începutul primăverii și la jumătatea toamnei. 

Plantare: Achiziționat la ghiveci, Thujopsis se poate planta în orice periaodă a anului cu excepția perioadelor de iarnă, când solul este înghețat.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare