Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Tisa - Taxus baccata (Taxus baccata)

Comandă Tisa, Taxus baccata Repandens sau Taxus baccata Summergold, ideale pentru gard viu,  foarte ușor de întreținut, nepretențioare. Taxus iubește umbra, dar se poate adapta și la mai mult

Varietati

1. 'Repandens'2. 'Summergold'

caracteristici
esentiale

Frunze aciculare, interesanteFoarte rezistent la poluareAtenție! Scoarța, frunzele și semințele acestui arbore sunt otrăvitoare!
44,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-570
Denumire Taxus baccata
Tip Perena
Necesar lumina Semiumbra
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 300-400
Descriere

Comandă Tisa, Taxus baccata Repandens sau Taxus baccata Summergold, ideale pentru gard viu,  foarte ușor de întreținut, nepretențioare. Taxus iubește umbra, dar se poate adapta și la lumină directă. Se pretează foarte bine creșterii în marile orașe, fiind destul de permisiv cu poluarea care îl înconjoară. Crește lent, dar longeviv, până la 2000-3000 ani. Suportă foarte bine tunderile, i se pot da chiar forme de animale. Frunzele sunt aciculare, cu nuanțe de verde-închis și lucioase. Se plantează atât solitar, cât și în grupuri. Se folosește la garduri vii, colțurile aleilor, grădini japoneze. Se poate înmulți prin semințe, marcotaj, butași sau prin altoire. Atenție! Scoarța, frunzele și semințele acestui arbore sunt otrăvitoare! 

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare