Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Trandafir catarator (Rosa - plante cataratoare cu flori)

Un trandafir catarator reprezintă cea mai bună variantă pentru a aduce în grădina ta culoare și parfum pentru o perioadă îndelungată. O pergolă sau o arcadă cu trandafiri urcătormai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Parfum delicatVarietate cromaticăUșor de cultivat
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000174076
Denumire Rosa - plante cataratoare cu flori
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Primavara-vara
Parfum Da
Necesar lumina In soare
Necesar apa Udare moderata
Aspect Arbore
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta mare
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta mare
Dimensiuni livrare Inaltime: 80.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250-300
Descriere

Un trandafir catarator reprezintă cea mai bună variantă pentru a aduce în grădina ta culoare și parfum pentru o perioadă îndelungată. O pergolă sau o arcadă cu trandafiri urcători pe alee, vor creea un decor de poveste în grădina ta. Trandafirii cățărători pot atinge înălțimi de până la 3 metri, iar pentru a fi pus în valoare necesită o tundere și o toaletare corespunzătoare. Ramurile trandafirilor nu dețin cârcei de prindere și de aceea trebuie fixați pe un suport sau pe stâlpi de susținere. Dacă vrei să îți colorezi grădina pe o perioadă lungă de timp trandafirii cățărători sunt soluția perfectă. La Flower time găsești trandafiri cataratori de vanzare la cel ma avantajos preț. Comanda online trandafiri urcatori și grădina ta va deveni fermecătoare! Livrăm plante degrădină la domiciliu, aşadar totul este foarte simplu.

Ingrijire trandafir catarator:

Tipul de sol: Trandafirii preferă solurile fertile, bogate în materie organică, reavene și bine drenate  dar tolerează și solurile nisipoase sau argiloase.

Necesar lumină: Trandafirii iubesc lumina, însă trebuie să aveți grijă să nu fie expuși la vânturi puternice.

Necesar apă: Udarea se va face doar în cazul în care solul este foarte uscat. Primăvara trandafirii se vor uda o dată pe săptămână iar vara de aproximativ 3-4 ori pe lună. Excesul de umiditate va favoriza creșterea vegetativă în defavoarea înfloririi.

Plantarea: Planta achiziționată la ghiveci poate fi plantată în grădină în orice perioadă a anului. În cazul în care achiziționați planta cu rădăcina nudă, plantarea se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat.

Înmulțirea: Se pot înmulți prin butași sau prin altoire.

Fertilizare: Un îngrășământ ideal pentru trandafiri este gunoiul de păsări. Aplicați aproximativ 100-150 g pentru fiecare tufă.

Boli și dăunători: Făinarea apare pe părțile superioare ale frunzelor datorită diferentelor foarte mari de temperatură între zi și noapte. Frunzele afectate vor deveni roșiatice și se vor usca. Plantele afectate vor fi stropite cu substanțe chimice la un interval de 10 zile. Păduchii de plante sunt principalii dăunători ai trandafirilor. Temperaturile ridicate favorizeză apariția păduchilor. Pentru îndepărtarea lor folosiți un jet puternic de apă sau aplicați un insecticid eficient.

Tăierea trandafirilor cățărători: La trandafirii cățărători tăierile vor avea loc primăvara când numai există pericol de îngheț. Trebuie tăiate doar tulpinile uscate sau înghețate.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare