Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Tuia plicata (Thuja plicata)

Thuja plicata este un conifer cu creștere lentă, originar din America de Nord. Acest conifer de gradina este foarte decoartiv și se pretează foarte bine oricărui peisaj, putând fi plantat fmai mult

Varietati

'4ever Goldy'

caracteristici
esentiale

Conifer pentru gard viuCultivare ușoarăCoroană elegantă
49,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-826
Denumire Thuja plicata
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderată
Aspect compact
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 500-600
Descriere

Thuja plicata este un conifer cu creștere lentă, originar din America de Nord. Acest conifer de gradina este foarte decoartiv și se pretează foarte bine oricărui peisaj, putând fi plantat fie solitar fie în combinație cu  alte plante decorative. Planta își schimbă culoarea în toamnă, când temperatura scade sub 5º Celsius, căpătând o nuanță de galben strălucitor.  Poate atinge înălțimea de 5 metri și poate fi tăiat pentru a-i oferi forma dorită. Thuja plicata este un conifer fără probleme care odată înrădăcinat în sol nu are nevoie de prea multă întreținere. Este foarte rezistent la poluare putând fi plantat și în zonele urbane. Dacă ești în căutarea unui conifer cu frunze strălucitoare, la Flower time găsești tuia de vanzare la un pret avantajos. Poți comanda Thuja plicata online și în cel mai scurt timp va fi livrat la domiciliu, oriunde în țară.

 

Îngrijire Tuia plicata:

Necesar apă: Udați periodic pentru a vă bucura de o plantă sănătoasă și viguroasă. Este rezistentă la secetă însă nu pentru o lungă perioadă de timp. 

Tipul de sol: Coniferele se dezvoltă pe orice sol bine drenat dacă nu este prea uscat. În zonele cu temperaturi mai scăzute se recoamndă aplicarea unui start de mulci în jurul coniferului pentru a-l proteja de îngheț. 

Fertilizare: Primăvara este momentulîn care coniferele necesită o fertilizare cu un conținut mai ridicat de azot și cu o eliberare lentă. 

Necesar lumină: Se dezvoltă foarte bine în plin soare sau umbră parțială.

Boli și dăunători: Nu există probleme grave legate de boli și dăunători.

Plantare: Coniferele la ghiveci se pot planta în orice perioadă a anului cu excepția situației în care pământul este înghețat.

Înmulțire: Thuja plicata se înmulțește prin butași sau prin semințe (conuri) care se recoltează în luna septembrie.

 

Notă: vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare