Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Stimați clienți, comenzile plasate de luni 29 aprilie după ora 15:00 vor fi expediate începând de marți, 7 mai în limita stocului disponibil. 

Mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Binecuvântate!

vezi alt produs

Yucca elephantipes ramificata (Yucca)

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici esentiale

aspect exoticrezistentaintretinere facila
755,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Yucca elephantipes ramificata dacă ești în căutarea unei plante de interior foarte rezistentă . Yucca este o plantă de interior deosebit de decorativă şi nepretenţioasă, originară din America.

 

Îngrijire Yucca elephantipes:

Necesar apă: Yucca se udă cu o cantitate moderată de apă, fără să se imbibe tot pământul. Se va uda doar când solul este complet uscat. Deoarece are frunze pieloase, nu necesită pulverizări frecvente ca și celelalte specii de plante, este suficient un duș săptămânal pe frunze, pentru a o și curăța de praf cu această ocazie. Pe parcursul acestei operațiuni mențineți planta înclinată pentru a evita scurgerea apei în sol. În perioada iernii frecvența udărilor se reduce la jumătate.

Necesar lumină: Yucca preferă să fie amplasată în locuri luminoase, chiar în soare direct. 

Necesar fertilizare: Pe tot parcursul anului Yucca se fertilizează lunar, cu un îngrășământ specific pentru plante decoartive prin frunze.

Înmulțire: Yucca se înmulțește prin butași din vârful tulpinii care se înrădăcinează într-un substrat bine drenat, format din turbă, nisip și perlit.

Tăierea și transplantarea: Tăierea la Yucca se face primăvara, atunci când aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari. Planta preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani.

Boli și dăunători: Yucca este o plantă rezistentă față de boli și dăunători.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1099
Denumire Yucca
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 110.00 cm
Diametru: 30.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00