Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Zamioculcas H 90 cm (Zamioculcas zamiifolia)

Comanda Zamioculcas, o planta foarte rezistentă și decorativă pentru biroul tău modern! Pe siteul nostru gasesti Zamioculcas zamiifolia de vanzare la un pret avantajos! Originară&nbmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

design modernintretinere facilaaspect exotic
149,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-1085
Denumire Zamioculcas zamiifolia
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Exotic
Dimensiuni livrare Inaltime: 90.00 cm
Diametru: 21.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100-120
Descriere

Comanda Zamioculcas, o planta foarte rezistentă și decorativă pentru biroul tău modern! Pe siteul nostru gasesti Zamioculcas zamiifolia de vanzare la un pret avantajos!

Originară din Africa, Zanzibar, se mai numește și ”planta ZZ”, Zamioculcas zamiifolia este apreciată în Feng Shui fiind considerată răspunzătoare de bunăstarea familiei și protecția aceseia împotriva spiritelor răufăcătoare.

Zamioculcas este o plantă de interior deosebită şi foarte ușor de întreținut. Prin serviciul nostru de livrare plante de interior rezistente la domiciliu, va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

 

Ingrijire Zamioculcas zamiifolia:

Necesar apă: Planta se udă cu o cantitate foarte mică de apă, fără să se imbibe tot pământul. Se va uda doar la 2-4 săptămâni. Deoarece are frunze pieloase, nu necesită pulverizări frecvente ca și celelalte specii de plante. Este suficient un duș lunar pe frunze, pentru a o și curăța de praf cu această ocazie. Pe parcursul acestei operațiuni mențineți planta înclinată pentru a evita scurgerea apei în sol. În perioada iernii udările se sistează.

Necesar fertilizare: Pe tot parcursul anului Zamioculcas se fertilizează lunar, cu un îngrășământ specific pentru plante decoartive prin frunze.

Necesar lumină: Zamioculcas preferă să fie poziționat în locuri luminoase, chiar în soare direct, suportând foarte vine chiar și spațiile slab iluminate.

 Transplantarea: Planta preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani, sau doar când este cazul, dacă a format prea mulți lăstari din rizom.

 Înmulțire: Zamioculcas se înmulțește prin despărțirea tufei.

 Boli și dăunători: Zamioculcas este o plantă rezistentă față de boli și dăunători.


 Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

 La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare