Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Zamioculcas Zamiifolia 'Raven' (Zamioculcas Raven Dowon)

caracteristici esentiale

Planta rezistentaAspect exoticFrunze negru inchis cu verde
76,42 RON 89,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Zamioculcas Zamiifolia 'Raven', o planta eleganta si rezistentă, potrivita pentru aranjamene cu plante rezistente sau pentru birou! Pe siteul nostru gasesti Zamioculcas zamiifolia 'Raven' de vanzare la un pret avantajos!

Originară din Africa, Zanzibar, se mai numește și ”planta ZZ”, Zamioculcas zamiifolia este apreciată în Feng Shui fiind considerată răspunzătoare de bunăstarea familiei și protecția aceseia împotriva spiritelor răufăcătoare.

Zamioculcas este o plantă de interior deosebită şi foarte ușor de întreținut. Prin serviciul nostru de livrare plante de interior rezistente la domiciliu, va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

INGRIJIRE ZAMIOCULCAS ZAMIIFOLIA:

Necesar apă: Planta se udă cu o cantitate foarte mică de apă, fără să se imbibe tot pământul. Se va uda doar la 2-4 săptămâni. Deoarece are frunze pieloase, nu necesită pulverizări frecvente ca și celelalte specii de plante. Este suficient un duș lunar pe frunze, pentru a o și curăța de praf cu această ocazie. Pe parcursul acestei operațiuni mențineți planta înclinată pentru a evita scurgerea apei în sol. În perioada iernii udările se sistează.

Necesar fertilizare: Pe tot parcursul anului Zamioculcas se fertilizează lunar, cu un îngrășământ specific pentru plante decoartive prin frunze.

Necesar lumină: Zamioculcas preferă să fie poziționat în locuri luminoase, chiar în soare direct, suportând foarte vine chiar și spațiile slab iluminate.

 Transplantarea: Planta preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani, sau doar când este cazul, dacă a format prea mulți lăstari din rizom.

 Înmulțire: Zamioculcas se înmulțește prin despărțirea tufei.

 Boli și dăunători: Zamioculcas este o plantă rezistentă față de boli și dăunători.


 Notă:  La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

             Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

Informatii produs

Cod MAG-1734
Denumire Zamioculcas Raven Dowon
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare Redusa
Aspect Exotic
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 14.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100.00