Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Alocasia polly (H 35 cm)

Alocasia polly este o plantă originară din zonele tropicale și face parte din familia Araceae. Frunzele ei sunt sagitate și lung pețiolate, cu frunzele deosebite, de culoare verde închis, cmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Urechea elefantuluiFrunze impresionante Ținută elegantă
29,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-467
Denumire H 35 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare abundenta
Aspect Erbacee
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 35.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 70-80
Descriere

Alocasia polly este o plantă originară din zonele tropicale și face parte din familia Araceae. Frunzele ei sunt sagitate și lung pețiolate, cu frunzele deosebite, de culoare verde închis, cu nervațiunile albe. Bucură-te de un decor exotic în casa ta și cumpără planta ureche de elefant online. Prin serviciul nostru de livrare alocasia polly la domiciliu, planta va ajunge la tine în cel mai scurt timp!   Întreținere Alocasia polly: Necesar apă: Udarea Alocasiei polly se face doar când pământul s-a uscat în profunzime deoarece excesul de apă îi provoacă putrezirea pețiolului și îngălbenirea frunzei. În schimb, pulverizați pe frunze cu apă stătută cât mai des posibil, chiar zilnic. Iarna se poate uda chiar și la 10-14 zile. Necesar lumină: Pentru o dezvoltare armonioasă, mențineți planta într-un loc bine luminat. În cazuri excepționale, preferă și semiumbra. Tăierea și transplantarea: La Alocasia polly se taie doar frunzele deteriorate. Tăierea întregii plante nu va determina apariția uneia noi. Este recomandată transplantarea după achiziționare, apoi la doi sau trei ani. Necesar fertilizare: Fertilizarea plantei se face lunar, cu un îngrășământ specific pentru plante decorative prin frunze. Înmulțire: Alocasia se înmulțește prin separarea tufelor. Boli și dăunători: Alocasia zebrina nu este sensibilă la boli și dăunători.   Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț. La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare