Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Arbore de cafea in cana (Coffea arabica)

Coffea arabica, arborele de cafea este originar din Etiopia. Arborele de cafea este acum răspândit în toate zonele climatice și este tot mai des întâlnit în casele noasmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Intretinere facilaFlori parfumateDecor pentru orice spatiu
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-991
Denumire Coffea arabica
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 10.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 180 cm
Descriere

Coffea arabica, arborele de cafea este originar din Etiopia. Arborele de cafea este acum răspândit în toate zonele climatice și este tot mai des întâlnit în casele noastre, unde este cultivat pentru frunzele sale decorative. Înflorește în mijlocul verii, florile sunt albe și intens parfumate. Cultivată în interior, planta face rar fructe. La Flower time găsești arborele de cafea in cana de vanzare sau poți comanda online iar noi ne vom ocupa de livrarea la domiciliu. Comandă arborele de cafea online şi oferă-l cuiva drag sau înfrumuseţează-ţi propria locuinţă!

Îngrijire arborele de cafea in cana:

Necesar apă: udați planta regulat pe timpul verii (evitați ca apa să stagneze). Toamna și iarna reduceți cantitatea de apă și asigurați o temperatură de aproximativ 18 grade Celsius și nu mai mică de 13 grade Celsius.

Necesar fertilizare: administrați îngrășământ în fiecare saptămână, dacă planta este adultă și  stropiți-o cu apă pe frunze.

Necesar lumină: așezați planta într-un loc luminos, dar ferită de acțiunea directă a razelor de soare, care îi pot cauza arsuri ale frunzelor.

Înmulțire: se poate înmulți  prin semințe, care se planteaza în martie, sau prin butași, obținuți din lăstarii prelevați la începutul verii.

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei. Modelul cănii ceramice poate să difere în funcție de disponibilitatea pe stoc.

Produse similare