Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Dracena massangeana (Dracena fragrans )

Cauţi o plantă de apartament ezistentă? Comandă Dracaena massangeana online, o plantă de interior deosebit de decorativă şi nepretenţioasă. Prin serviciul nostru de livrare plante de interiormai mult

Varietati

Massangeana
contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Frunze mari, elegant colorateRezistentă la menținerea în spații închiseUșor de îngrijit
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-717
Denumire Dracena fragrans
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 90.00 cm
Diametru: 20.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250
Descriere

Cauţi o plantă de apartament ezistentă? Comandă Dracaena massangeana online, o plantă de interior deosebit de decorativă şi nepretenţioasă. Prin serviciul nostru de livrare plante de interior rezistente la domiciliu,  va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

 

Întreținere Dracena massangeana

Necesar apă: La udarea plantei trebuie avut în vedere ca între două udări pământul să se usuce în profunzime, altfel rădăcinile vor putrezi, tulpina se va înmuia, iar funzele se vor îngălbeni. Dracena se udă cu o cantitate moderată de apă, fără să se imbibe tot pământul. În schimb, Dracena trebuie pulverizată pe frunze zilnic, sau cât mai des posibil deoarece aerul uscat din locuințe îi provoacă uscarea și brunificarea vârfurilor frunzelor. În perioada iernii frecvența udărilor se reduce la jumătate, continuând doar cu pulverizarea.

Necesar fertilizare: Dracena se fertilizează o dată la două săptămâni, de primăvara până toamna, cu un îngrășământ specific pentru plante decoartive prin frunze, iar iarna, lunar.

Necesar lumină: Dracaena preferă să fie amplasată în locuri luminoase, ferită de razele directe ale soarelui care îi pot provoca arsuri pe frunze. Planta se dezvoltă bine și în zone umbrite.

Tăierea și transplantarea: Tăierea dracenei se face primăvara, atunci când aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari. Dracaena preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani.

Înmulțire: Dracaena se înmulțește prin butași din vârful tulpinii care se pun la înrădăcinat într-un substrat bine drenat, format din turbă, nisip și perlit.

Boli și dăunători: Bolile dracenei sunt de cele mai multe ori cauzate de regimul inadecvat de udare. Atât excesul, cât și lipsa apei provoacă uscarea funzelor.

Dracaena este sensibilă la păduchii lânoși și țestoși. Pentru a evita contaminarea plantei, mențineși igiena fito-sanitară prin spălări lunare cu dușul pe frunzele plantei. În momentul apariției dăunătorului, acesta se va îndepărta cu o lavetă îmbibată într-o soluție de apă și alcool sanitar în proporții egale. Dacă este cazul, se va aplica și un insecticid specific.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare