Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Produse

Căutare avansată

Filtre

Flori de toamna

Flori de toamnă pentru casă și grădină

 

Atât casa cât și gradina te vor încânta prin culoare și prospețime în sezonul de toamnă, dacă alegi flori potrivite pentru decorul lor din această perioadă!

Toamna este sezonul în care ne bucurăm de recolte și realizări, fiind timpul prielnic pentru amenajarea spațiului verde, pentru crearea unui colț de relaxare, pentru plantarea pomilor fructiferi și a florilor preferate. În cazul în care grădina ta este lipsită de culoare, îți sugerăm o serie de plante care o vor înveseli și o vor aduce la viață. Așadar, toamna este un sezon în care ne putem bucura de o paletă coloristică foarte variată. Pentru înfrumusețarea grădinii îți recomandăm Calluna, Crizantemele, Berberisul sau Callicarpa, însă sunt doar o parte din florile care pot îmbrăca grădina ta în culori tomnatice. Și interiorul locuinței are nevoie de plante care să  te facă să simți aerul de tomană și să îți aducă în casă miresmele ei. Pentru acest loc îți recomandăm plante la ghiveci care îți vor decora locuința până la sosirea iernii precum: Solanum, Nertera, Mărul dragostei și varza ornamentală. Combină-le în moduri inedite în vase asortate și locuința ta va radia de vitalitate!

Vezi oferta completă de flori de toamnă de pe site-ul nostru și ai posibilitatea de a le comanda cu livrare la domiciliu, oriunde în România în maxim 48 de ore!

Produse in pagina
Produse in pagina