Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Liliac japonez rubella (Skimmia japonica 'Rubella')

Varietati

caracteristici esentiale

Planta de umbra si semiumbraFlori in culori puterniceDecorativa prin flori si frunze
129,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Liliacul japonez este o plantă originară din Japonia, China și Coreea. Liliacul japonez rubella este un arbust cu frunze verzi, care este extrem de valoros pentru decorul care îl formează, mai ales toamna și iarna. Frunzele lor verzi și lucioase oferă un aspect minunat florilor lor parfumate albe sau gălbui. Florile la Skimmia apar primăvara și vara (mai-iunie). În general, după căderea frunzelor apar fructele pe exemplare femeiești. Fructele uscate sunt sferice de culoare albă, galbenă, roșie sau portocalie.

 

Comanda online Skimmia japonica 'Rubella' pentru a creea un decor de toamnă sau de iarnă. Liliacul japonez se pretează și pentru cadouri, în special pentru culoarea fructelor de un roșu închis – vișiniu.Îngrijire Liliac japonez rubella 


Necesar lumină: Skimmia preferă zonele de semiumbră. Evitați cu siguranță să plantați în plin soare, ceea ce poate provoca îngălbenirea frunzelor. Rezistă până la – 15 grade Celsius.

Necesar apă: Liliacul japonez are nevoie de o cantitate moderată de apă. În general se udă când substratul este uscat la suprafață.

Tipul de sol: preferă un substrat acid (pH= 5 – 6,8) și merge până la neutru. Substratul trebuie să conțină turbă, pământ și nisip. Skimmia japonica poate fi plantată aproape în orice perioadă a anului, dar evitați plantarea când solul este înghețat sau extem de uscat.

Necesar fertilizare: se utilizează un îngrășământ specic plantelor acidofile. Fertilizantul se administrează din primăvară până toamna.

Skimmia este perfectă pentru borduri, terase, aranjamente în ghivece, curți și grădini. 

 

Notă: La calcularea inaltimii produsului se ia in considerare si ghiveciul plantei.

În aceasta perioada planta nu este înflorită.


Informatii produs

Cod MAG-1036
Denumire Skimmia japonica 'Rubella'
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Rosu
Perioada inflorire iunie-octombrie
Necesar lumina Penumbra
Necesar apa moderata
Aspect arboricol
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100-150