Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Tuia Brabant (Thuja occidentalis)

Comanda tuia brabant (Thuja occidentalis Brabant), un conifer cu crestere rapida ideal pentru gard viu! La noi gasesti tuia brabant de vanzare la pret special cu livrare la domiciliu! Tuia brabant esmai mult

Varietati

Brabant

caracteristici
esentiale

ideala pentru gard viutuia cu crestere rapidase modeleaza usor
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-959
Denumire Thuja occidentalis
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 10-15m
Descriere

Comanda tuia brabant (Thuja occidentalis Brabant), un conifer cu crestere rapida ideal pentru gard viu! La noi gasesti tuia brabant de vanzare la pret special cu livrare la domiciliu!

Tuia brabant este extrem de rezistentă la ger și secetă, preferă solurile fertile, dar suportă și solurile calcaroase. Iubește locurile luminoase, însă tolerează și semiumbra și rezistă bine la poluarea din marile orașe.

Arbust originar din America de Nord si Canada, se poate planta solitar sau în grupuri. Tăierea la tuia brabant se poate efectua de două ori pe an, primăvara și în iunie. Se pot tunde în diferite forme. 

Plantarea la tuia brabant: la fel ca la celelalte plante perene, se recomanda ca plantarea sa se efectueze primavara, cand pamantul nu mai este inghetat sau pe toata perioada anului daca planta achizitionata este la ghiveci.

 

Notă: Pretul este per bucata.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare