Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Aeonium H35 cm (Aeonium arboreum 20cm)

caracteristici esentiale

Plantă suculentă decorativăExtrem de rezistentăUșor de întreținut
43,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Cumpără plante suculente și decorează-ți locuința într-un stil original. Comandă Aeonium arboreum online cu livrare la domiciliu și va ajunge la tine în maximum 48 de ore! Aeonium arboreum este o plantă suculentă originară din Insulele Canare, cu frunze în formă de rozetă (verzi sau colorate) și flori de culoare galbenă. Rozetele sunt dispuse în vârful unor tulpini cilindrice, golașe. În condițiile din țara noastră, planta se cultivă doar în condiții de apartament și poate fi întreținută cu ușurință și de către un începător.    

       Îngrijire Trandafir irlandez: 

Necesar apă: Aeonium se udă regulat, săptămânal, din primăvară până în septembrie, când începeți să reduceți cantitatea de apă pentru ca planta să intre în repaus. Udați la 7-10 zile.  

Necesar lumină: Pentru o dezvoltare armonioasă și colorarea  frunzelor așezați planta în locuri cu multă lumină. Suportă razele directe ale soarelui, iar insuficiența luminii îi provoacă subțierea tulpinilor și a frunzelor.

 Înmulțire: Plantele se înmulțesc prin butași sau prin semințe (la speciile care se ofilesc imediat după înflorire și produc semințe).  

Necesar fertilizare: Începând cu lunile de primăvară administrați un îngrășământ specific, o dată pe lună până în luna septembrie.

Boli și dăunători: Aeonium este sensibil la păduchii lânoși și țestoși, care se combat cu insecticide specifice. Pentru prevenirea lor, curățați plantele periodic.   

Notă: Ghiveciul ceramic nu este inclus în preț!

Notă: La calcularea înălțimii se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-758
Denumire Aeonium arboreum 20cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 35