Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Stimați clienți, comenzile plasate după data de 29 noiembrie 2022, vor fi expediate începând de luni, 5 decembrie 2022.

vezi alt produs

Alocasia mini (Alocasia Polly H 20 cm)

caracteristici esentiale

frunze deosebiteexoticaintretinere facila
15,22 RON 17,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Alocasia Polly sau urechea elefantului, o planta exotica cu frunze impresionante. Bucură-te de un decor exotic în casa ta și cumpără planta ureche de elefant online. Prin serviciul nostru de livrare alocasia polly la domiciliu, planta va ajunge la tine în cel mai scurt timp!  

Alocasia amazonica Polly este o plantă originară din zonele tropicale și face parte din familia Araceae. Frunzele ei sunt sagitate și lung pețiolate, cu frunzele deosebite, de culoare verde închis, cu nervațiunile albe. 

Întreținere Alocasia polly:

Necesar apă: Udarea Alocasiei polly se face doar când pământul s-a uscat în profunzime deoarece excesul de apă îi provoacă putrezirea pețiolului și îngălbenirea frunzei. În schimb, pulverizați pe frunze cu apă stătută cât mai des posibil, chiar zilnic. Iarna se poate uda chiar și la 10-14 zile.

Necesar lumină: Pentru o dezvoltare armonioasă, mențineți planta într-un loc bine luminat. În cazuri excepționale, preferă și semiumbra.

Tăierea și transplantarea: La Alocasia polly se taie doar frunzele deteriorate. Tăierea întregii plante nu va determina apariția uneia noi. Este recomandată transplantarea după achiziționare, apoi la doi sau trei ani.

Necesar fertilizare: Fertilizarea plantei se face lunar, cu un îngrășământ specific pentru plante decorative prin frunze.

Înmulțire: Alocasia se înmulțește prin separarea tufelor.

Boli și dăunători: Alocasia nu este sensibilă la boli și dăunători.   Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț. La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1345
Denumire Alocasia Polly H 20 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 6.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100 cm