Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Anthurium clarinervium (Anthurium)

caracteristici esentiale

Frunze unice, mari, stralucitoare si atractivePlanta raraIntretinere usoara
129,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Anthurium clarinervium este o specie originara din padurile tropicale din sudul Mexicului. Apartine familiei Asteraceae si este o specie epifita. E inrudit cu filodendronul si sunt plante ce necesita intretinere redusa.

Planta are frunze unice, mari, strălucitoare si atractive. Frunzele sunt în forma de inima, cu culoare verde închis si nuanta verde deschis pe partea inferioara. Frunzele prezinta vene albe proeminente care fac un model frumos pe suprafata frunzei. Frunzele groase, catifelate, sunt vesnic verzi în natura. Este denumit in mod obisnuit "Clarinervium cu vene albe”.

Floarea Anthurium Clarinervium nu este la fel de atractiva ca florile altor membri. Acestea sunt sezoniere, de dimensiuni mici si de culoare verde pal sau Spadix cu nuante de violet.
Fructul plantei este proeminent si la maturitate devine portocaliu.

 

Ingrijire Anthurium clarinervium

Lumina: au nevoie de lumina medie spre puternica. Razele directe a soarelui pot arde frunzele daca sunt expuse o perioada indelungata.

Tipul de sol: Nevoia de sol a acestei plante este foarte specifica. Ar trebui să fie o combinatie de scurgere a apei si retinere usoara a apei. Pentru cultivarea interioara, se sugereaza un amestec de pamant de ghiveci si pamant de amestec de orhidee in proportii egale. Pamantul pentru ghivece si perlitul functioneaza, de asemenea, bine.

Necesar de apa: Necesarul de apa al plantei depinde de obicei de vreme si de mediu.

Temperatura: temperatura ideală pentru planta Clarinervium este cuprinsa intre 18 si 20 de grade Celsius. Deci, trebuie sa mentineti planta la o temperatura calda in sezonul rece. Iarna, o temperatura sub 12 grade Celsius poate duce chiar la pierdea plantei.

Toxicitate: Planta contine cristale de oxalat de calciu în toate partile sale. Este toxic si creeaza ulceratii în gat si esofag impreuna cu alte probleme de sanatate la ingerare. Bebelusii si animalele de companie sunt sfatuite cu strictete să fie tinute departe de a se juca cu planta Anthurium clarinervium.

Informatii produs

Cod MAG-1501
Denumire Anthurium
Tip Perena
Inflorescenta Da
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderat
Aspect Tufa
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 40 - 50