Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

vezi alt produs

Ghivece Lechuza Classico Premium LS 50 cm H 47 cm, sistem inteligent de autoudare

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.
899,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
CULOARE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Lechuza Classico Premium LS din cauza elegantei acestei ghiveci devine cea mai buna alegere in cazul in care minimalismul este principiul de baza.

Lechuza Classico Premium este perfect pentru a decora o incapere atat in interior cat si in exterior, este fabricat in Germania din plastic de inalta calitate rezistent la inghet si UV. 

Sistemul de autoudare contine compusi anorganici granulati care furnizeaza cantitatea portivita de apa radacinilor plantelor. Dopul de scurgere permite eliminarea excesului de apa de ploaie atunci cand este instalat in aer liber. Un indicator de apa va informeaza cand este timpul sa umblet rezervorul.

Ghivece Lechuza cu sistem de udare (ghiveci+kit de udare+liner)
Rezistent la UV si inghet
Marime: latime 50 x inaltime 47 cm
Made in Germany

Ghivecele Lechuza sunt acele givece inteligente create in Germania care au un sistem de udare automat  in interior, insotit de o placa cu orificii,indicatorul de apa si separatorul pentru indicator si granulele care contin si fertilizant.

Informatii produs

Cod MAG-1516
Diametru (cm) 50.00
Culori rosu, argintiu, gri
Inaltime 50 cm