Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Ghiveci practic 20 cm

Ghiveciul practic  este confectionat din plastic de calitate, in culori atractive si la preturi avantajoase. Ghivecele au fost gandite intr-un mod inteligent, astfel e un produs 2 in 1,mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150
29,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
CULOARE:

Informatii produs

Cod MAG-1019
Diametru (cm) 20.00
Culori alb, maro
Inaltime 20.00
Descriere

Ghiveciul practic  este confectionat din plastic de calitate, in culori atractive si la preturi avantajoase. Ghivecele au fost gandite intr-un mod inteligent, astfel e un produs 2 in 1, masca ghiveci.  

Ghivecele decorative sunt formate din doua parti: vas cu orificiu de scurgere si un suport cu mai multe orificii. Vasul are forma conica, cu baza mai ingusta si partea superioara mai lata. La baza are un orificiu cu capac pentru inchidere ermetica, care permite eliminarea surplusului de apa. Suportul e atasat vasului si ramane o distanta de aproximativ 1,5 cm pana la baza pentru colectarea apei. Plantele se pot planta direct in ghiveciul decorativ sau se poate utiliza ca masca.

Produse similare