Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
vezi alt produs

Iacobinia (Jacobinia pauciflora)

Jacobinia pauciflora este un arbust cu creștere densă, cu flori tubulare de culoare roșie la bază și galben la vârf. După cum sugerează denumirea populară, Iacobinia este originară din mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

flori galben-portocalii deosebiteinmultire facilaproduce pana la 100 de flori concomitent
Adaugă la favorite
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Denumire Jacobinia pauciflora
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Portocaliu
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 13.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 60
Descriere

Jacobinia pauciflora este un arbust cu creștere densă, cu flori tubulare de culoare roșie la bază și galben la vârf. După cum sugerează denumirea populară, Iacobinia este originară din Brazilia și poate ajunge la înălțimea de aproximativ 50-60 cm. Jacobinia este ideală pentru decorul încăperilor luminoase, oferind contrast si culoare datorită florilor sale. Pe site-ul nostru găsiti Jacobinia de vanzare la cel mai bun pret online. De livrarea comenzii la domiciliu ne ocupam noi, in cel mai scurt timp.   Îngrijire Jacobinia: Necesar lumină: Pentru o dezvoltare normală, Jacobinia are nevoie de lumina indirectă a soarelui dar și de câteva ore de lumină directă. Necesar umiditate: Primăvara și vara are nevoie de udare abundentă. Solul trebuie să-i asigure un bun drenaj pentru a evita putrezirea rădăcinilor. În perioadele călduroase este indicat să pulverizați frunzele cu apă. Tipul de sol: Un amestec de turbă și nisip este ideal pentru dezvoltarea Jacobiniei. Necesar fertilizare: Începând din primăvară până toamna, administrați un îngrășământ specific plantelor decorative prin flori, o dată pe lună. Tăiere: În perioada de repaus se recomandă să tăiați vârfurile lăstarilor pentru a stimula ramificarea și  avea o plantă bogată.   Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț. La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare