Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Craciunita (Euphorbia pulcherrima - Poinsettia H 35 cm)

Pe lângă bradul de Crăciun, Floarea Craciunita, Poinsettia sau Steaua Craciunului este o altă plantă care contrbuie la creearea unei atmosfere magice. Cumpara Craciunita, o planta simbomai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Floarea Craciunita sau Steaua CraciunuluiDecorul Sarbatorilor de iarnaFrunze colorate in rosu
24,90 lei  TVA inclus

Informatii produs

Cod MAG-850
Denumire Euphorbia pulcherrima - Poinsettia H 35 cm
Inaltime (cm) 50
Tip Perena
Inflorescenta Da
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 35.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Descriere Pe lângă bradul de Crăciun, Floarea Craciunita, Poinsettia sau Steaua Craciunului este o altă plantă care contrbuie la creearea unei atmosfere magice. Cumpara Craciunita, o planta simbolica si te vei bucura de o atmosfera de basm. Euphorbia pulcherrima este o plantă de zi scurtă care înflorește dacă are parte de o temperatură de aproximativ 20ºC ziua iar noaptea de o temperatură mai scăzută. Poți comanda Floarea Steaua Craciunului, o plantă-simbol ce poate fi oferită cadou în perioada sărbătorilorde iarnă. Pe site-ul nostru poti comanda floarea Craciunita de vanzare la un preț avantajos!   Ingrijire Steaua Crăciunului Necesar apă: Crăciunița trebuie udată în mod regulat însă apa nu trebuie să băltească. Suprafața solului trebuie să fie complet uscată între intervalele de udări. Necesar lumină: Iarna, în timpul perioadei de înflorire așezați planta lângă geam pentu a avea partede lumina indirectă însă ferită de curenții de aer care pot cauza căderea frunzelor. Alternanța lumină-întuneric este esențială pentru înflorirea plantei. Tipul de sol: Un amestec de turbă și nisip este ideal pentru Floarea Crăciunului. Necesar fertilizare: Aplicați un fertilizant o dată la două luni Tăiere Poinsettia: Primăvara după ce au căzut toate frunzele, se recomandă tăierea vârfurilor plantei și amplasarea ei într-un loc luminos pentru regenerare. Pentru a-și colora din nou în roșu frunzele, Poinsettia trebuie amplasată într-o zonă întunecată timp de aproximativ două săptămâni, începând din luna octombrie.   Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț. La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.
Produse similare