Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Craciunita (Euphorbia pulcherrima - Poinsettia H 30 cm)

caracteristici esentiale

Floarea Craciunita sau Steaua CraciunuluiDecorul Sarbatorilor de iarnaFrunze colorate in rosu

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

Anunță-mă când e pe stoc Adaugă la favorite

Descriere produs

Comanda Craciunita, Floarea Craciunului sau Poinsettia, o floare eleganta, incarcata de simbolism, ce se va lasa admirata in casa ta. Pe langa bradul de Craciun, Poinsettia sau Steaua Craciunului este o alta planta care contribuie la creearea unei atmosfere magice. Cumpara Craciunita, o planta simbolica si te vei bucura de o atmosfera de basm.

Craciunita este o planta de zi scurta care infloreste daca are parte de o temperatura de aproximativ 20ºC ziua iar noaptea de o temperatura mai scazuta. Poti comanda Floarea Steaua Craciunului, o planta-simbol ce poate fi oferita cadou in perioada sarbatorilorde iarna. Pe site-ul nostru poti comanda floarea Craciunita de vanzare la un pret avantajos!   


Ingrijire Craciunita

Necesar apa: Craciunita trebuie udata in mod regulat insa apa nu trebuie sa balteasca. Suprafata solului trebuie sa fie complet uscata intre intervalele de udari.

Necesar lumina: Iarna, in timpul perioadei de inflorire asezati Craciunita langa geam pentu a avea partede lumina indirecta insa ferita de curentii de aer care pot cauza caderea frunzelor. Alternanta lumina-intuneric este esentiala pentru inflorirea plantei.

Tipul de sol: Un amestec de turba si nisip este ideal pentru Craciunita.

Necesar fertilizare: Aplicati un fertilizant o data la doua luni.

Taiere Poinsettia: Primavara dupa ce au cazut toate frunzele, se recomanda taierea varfurilor plantei si amplasarea ei intr-un loc luminos pentru regenerare. Pentru a-si colora din nou in rosu frunzele, Poinsettia trebuie amplasata intr-o zona intunecata timp de aproximativ doua saptamani, incepand din luna octombrie. 


 Nota:  La calcularea inaltimii produsului se ia in considerare si ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-850
Denumire Euphorbia pulcherrima - Poinsettia H 30 cm
Tip Perena
Inflorescenta Da
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 13.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 50.00