Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Pământ pentru plante verzi 20L

Plantele decorative prin frunze pot fi ajutate să se dezvolte mai frumos dacă li se oferă un substrat specific. Cumpără online pământ pentru plante verzi şi asigură-le plantelor tale celmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.
Adaugă la favorite
16,92 lei 19,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Descriere

Plantele decorative prin frunze pot fi ajutate să se dezvolte mai frumos dacă li se oferă un substrat specific. Cumpără online pământ pentru plante verzi şi asigură-le plantelor tale cele mai bune condiţii. 

Conținut: turbă Sphagnum, turbă neagră, argilă, humus de râmă, compost din îngrășământ de grajd, îngrășământ PG mix. Conținut de N min. 1000mg/l, P2O5 min. 100mg/l, K2O min. 300mg/l.

Utilizare: substrat are o structură aeroasă, de culoare maro, lipsit de mirosuri neplăcute. Se recomandă utilizarea la specii de palmieri și la plantele decorative prin frunze. Înainte de transplantare se udă bine solul, se recomandă un ghiveci cu 2-3 cm mai mare decît cel precedent, iar după transplantare se udă și se țin plantele timp de o săptămână într-un loc ușor umbrit. La udare și la pulverizare se folosește apă moale sau apă de ploaie la temperatura camerei. Utilizarea soluției nutritive este recomandată vara o dată pe săptămână, iar iarna o dată la o lună. 

Echipament de protecție necesar: mănuși de protecție, haine de protecție, pantofi de protecție.

pH: 5,5 - 6,2

Produse similare