Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

vezi alt produs

Scoarță de pin 70L

Comandă scoarţă de pin online! Scoarţa de pin este naturală, nevospită, ideală pentru decorul grădinii tale sau al ghivecelor cu plante.  Conținut: scoarță de pin natural, tocat. Utimai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.
Adaugă la favorite
54,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Descriere

Comandă scoarţă de pin online! Scoarţa de pin este naturală, nevospită, ideală pentru decorul grădinii tale sau al ghivecelor cu plante. 

Conținut: scoarță de pin natural, tocat.

Utilizare: scoarța de pin natural, tocat și clasificat este ideală pentru acoperirea suprafețelor din grădină și împrejurimilor arbuștilor. Împiedică creșterea buruienilor, protejează solul de uscare, de eroziune și de înnămolire. De asemenea, oferă grădinii o estetică mai aparte, scutește utilizatorul de săpare și împiedică creșterea buruienilor. Scoarța de pin ajută la formarea humusului, protejează solul de îngheț, reține căldura și umiditatea. Deosebit de important este că reduce nevoia de irigare a plantelor. Înainte de aplicare. solul se afânează șe se curăță. La plantele care au sistem radicular superficial (ex. Rhododendron), se recomandă fertilizarea solului cu îngrășăminte azotoase, după care se acoperă cu un strat de scoarță de 5-8 cm. Afănarea solului acoperit poate da un aspect nou. După 2-3 ani se completează suprafața acoperită cu un nou strat de izolare. Se mai poate utiliza și pentru acoperirea căilor de acces din grădini și parcuri, prin aplicare unei pelicule de 10-15 cm. Pentru a îmbunătăți aerisirea și fermentarea, se poate folosi la compostarea deșeurilor de grădină, în raport de 20-25%. 

Echipament de protecție necesar: mănuși de protecție, haine de protecție, pantofi de protecție.

Produse similare