Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Senecio Candicans `Angel Wings` (Aripi de inger)

Comanda Senecio candicans `Angel Wings`, o planta deosebit de decorativă prin frunzele sale verde-argintii, catifelate. Senecio `Angel wings` devine o alegere ideală pentru decorarea incaperior rustmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

frunze de catifeaaspect delicatcontrastant in combinatie cu alte plante
49,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-1052
Denumire Aripi de inger
Tip Perena
Necesar lumina moderat
Aspect Rozeta
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 40.00
Descriere

Comanda Senecio candicans `Angel Wings`, o planta deosebit de decorativă prin frunzele sale verde-argintii, catifelate. Senecio `Angel wings` devine o alegere ideală pentru decorarea incaperior rustice, a teraselor sau in combinatie cu plante de texturi diferite. Senecio poate fi amplasat chiar și în zone cu spațiu limitat, deoarece nu are nevoie de un areal mare prentu dezvoltare. De asemenea, planta se întreține foarte ușor, fără a avea mari pretenții față de factorii de mediu.

 

Senecio candicans `Angel Wings` îngrijire:

Necesar fertilizare: Fertilizarea plantelor Senecio se face din aprilie până în august, când se administrează îngrășământ specific lunar.

Necesar apă: Senecio se udă moderat având în vedere să scurgeți surplusul de apă. Pământul se lasă să se usuce între două udări. De la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat.

Transplantarea: Senecio se transplantează la doi ani, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat, nisipos.

Necesar lumină: Senecio iubește lumina intensă, chiar și soarele direct. Preferă să fie amplasată în fereastră sau sub o sursă de iluminare artificială.

Înmulțire: Planta se înmulțește prin butași de frunze și prin despărțirea tufelor.

Boli și dăunători: Senecio putrezește în cazul unui exces de apă în sol, iar dăunătorii la care este sensibilă sunt păduchii lânoși și țestoși.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare