Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Trandafir japonez pe picior (HIBISCUS ROSA-SINENSIS)

Comanda trandafir japonez (Hibiscus rosa-sinensis), o planta cu flori deosebite potrivita pentru orice locuinta! Pe siteul nostru gasesti trandafir japonez de vanzare la pret avantajos alaturi de multmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

flori mariaspect elegantusor de ingrijit
199,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-974
Denumire HIBISCUS ROSA-SINENSIS
Inaltime (cm) 150-180
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Aspect Pomisor
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 24.00 cm
Descriere

Comanda trandafir japonez (Hibiscus rosa-sinensis), o planta cu flori deosebite potrivita pentru orice locuinta! Pe siteul nostru gasesti trandafir japonez de vanzare la pret avantajos alaturi de multe alte plante de interior si de gradina!

 

In mediul natural Trandafirul japonez se întâlneste în diferite forme, cu aspect de copăcel, arbust sau erbaceu, pot fi plante perene sau anuale.

În apartament se cultivă speciile arbust, cu aspect de tufă sau pe picior. Sunt decorative atât prin frunzele lucioase de un verde intens, cât mai ales prin florile exotice care se prezintă într-o varietate de culori.


Ingrijire trandafir japonez:

Necesar apă: udați Trandafirul japonez din abundență și stropiti frunzele cu apă de două-trei ori pe săptămână. În timpul iernii udați o dată pe săptămână și stropiți funzele cu apă călduță.

Necesar lumină: așezați Trandafirul japonez în plină lumină, dar feriți-o de razele soarelui.

Suportă bine temperaturi de până la 24 grade Celsius. Toamna și iarna expuneți Trandafirul japonez în plină lumină și mențineți o temperatură de peste 10 grade Celsius, feriți-l de curenții de aer. Înmulțire: speciile perene se înmulțesc prelevând butași semilemnosi, între lunile aprilie și august.   


Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Prețul afișat este per ghiveci.


Produse similare