Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Trandafiri parfumati (Trandafiri Floribunda)

Varietati

caracteristici esentiale

parfum puterniccrestere viguroasainflorire abundenta
69,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda trandafiri  parfumati (Rosa Floribunda) pentru a te bucura de o gradina de vis. La noi gasesti Trandafiri parfumati floribunda de vanzare la pret avantajos.

Trandafirii parfumati pot atinge înălțimi de până la 120 cm  iar pentru a fi pusi în valoare necesită o tundere și o toaletare corespunzătoare. Dacă vrei să îți colorezi grădina pe o perioadă lungă de timp trandafirii sunt soluția perfectă. La Flower time găsești trandafiri de parfum.

INGRIJIRE TRANDAFIRI PARFUMATI :

Tipul de sol: Trandafirii preferă solurile fertile, bogate în materie organică, reavene și bine drenate  dar tolerează și solurile nisipoase sau argiloase.

Necesar lumină: Trandafirii iubesc lumina, însă trebuie să aveți grijă să nu fie expuși la vânturi puternice.

Necesar apă: Udarea se va face doar în cazul în care solul este foarte uscat. Primăvara trandafirii se vor uda o dată pe săptămână iar vara de aproximativ 3-4 ori pe lună. Excesul de umiditate va favoriza creșterea vegetativă în defavoarea înfloririi.

Plantarea: Planta achiziționată la ghiveci poate fi plantată în grădină în orice perioadă a anului. În cazul în care achiziționați planta cu rădăcina nudă, plantarea se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat.

Înmulțirea: Se pot înmulți prin butași sau prin altoire.

Fertilizare: Un îngrășământ ideal pentru trandafiri este gunoiul de păsări. Aplicați aproximativ 100-150 g pentru fiecare tufă.

Boli și dăunători: Făinarea apare pe părțile superioare ale frunzelor datorită diferentelor foarte mari de temperatură între zi și noapte. Frunzele afectate vor deveni roșiatice și se vor usca. Plantele afectate vor fi stropite cu substanțe chimice la un interval de 10 zile. Păduchii de plante sunt principalii dăunători ai trandafirilor. Temperaturile ridicate favorizeză apariția păduchilor. Pentru îndepărtarea lor folosiți un jet puternic de apă sau aplicați un insecticid eficient.

Tăierea trandafirilor : La trandafirii tăierile vor avea loc primăvara când numai există pericol de îngheț. Trebuie tăiate doar tulpinile uscate sau înghețate.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei. 

          Pretul afisat este per bucata.

Informatii produs

Cod MAG-1202
Denumire Trandafiri Floribunda
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Vara-toamna
Parfum Da
Necesar lumina Lumina si semiumbra
Aspect Tufa
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 80 - 90