Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Bonsai Araucaria cunninghamii (H 70 cm)

Araucaria bonsai este un conifer miniaturizat cu creștere lentă care poate fi cultivat atât în interiorul locuințelor cât și afară pe perioada verii. Necesar apă: Bonsaiul Aramai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Aspect de bonsaiTulpină robustă, cu formă deosebităConifer de interior

Informatii produs

Cod 1000000159615
Denumire H 70 cm
Tip Perena
Necesar lumina in plina lumina
Necesar apa Udare regulată, moderat
Aspect Bonsai
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 70.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 150.00
Descriere

Araucaria bonsai este un conifer miniaturizat cu creștere lentă care poate fi cultivat atât în interiorul locuințelor cât și afară pe perioada verii.

Necesar apă: Bonsaiul Araucaria se udă cu regularitate săptămânal, lăsând solul să se usuce între două udări, însă iarna ritmul de udare se reduce. Araucaria preferă pulverizarea frunzelor la interval de câteva zile.

Necesar lumină: Amplasarea bonsaiului Araucaria se face în spații luminoase, aerisite, ferite de acțiunea directă a razelor de soare. Preferă și semiumbra. Vara, tempreratura ideală este de 25-27 grade Celsius, însă pe timpul iernii să nu scadă sub 7 grade Celsius.

Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsailor Araucaria trebuie să se facă la interval de două – trei săptămâni. În apa de udat se va dizolva o cantitate recomandată de îngrășământ pentru bonsai.

Tăierea și transplantarea: Scopul tăierilor la bonsai este menținerea formei acestora. Ramurile și creșteriloe noi, inestetice, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea bonsaiului se face o dată la 2-3 ani, se folosește pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Araucaria este sensibil la păduchii lânoși. Preventiv, spălați frunzele bonsaiului cu dușul lunar, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid specific.

Înmulțire: înmulțirea la Araucaria este dificilă, se poate face fie prin semințe, fie butași.

Comandă bonsai Araucaria online, iar prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, planta va ajunge la tine imediat!

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcție de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

 

Produse similare