Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Zamioculcas H 110 cm (Zamioculcas zamiifolia)

Dacă ești în căutarea unei plante foarte rezistentă și decorativă pentru biroul tău modern, acum ai găsit-o!  Originară din Africa, Zanzibar, se mai numește și ”planta ZZ&mai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Apreciată în Feng ShuiDesign modernPlantă exotică
299,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-724
Denumire Zamioculcas zamiifolia
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 120
Descriere

Dacă ești în căutarea unei plante foarte rezistentă și decorativă pentru biroul tău modern, acum ai găsit-o! 

Originară din Africa, Zanzibar, se mai numește și ”planta ZZ”, Zamioculcas zamiifolia este apreciată în Feng Shui fiind considerată răspunzătoare de bunăstarea familiei și protecția aceseia împotriva spiritelor răufăcătoare.

Cumpără Zamioculcas online, o plantă de interior deosebită şi foarte ușor de întreținut. Prin serviciul nostru de livrare plante de interior rezistente la domiciliu, va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

 

Îngrijire Zamioculcas:

Necesar apă: Planta se udă cu o cantitate foarte mică de apă, fără să se imbibe tot pământul. Se va uda doar la 2-4 săptămâni. Deoarece are frunze pieloase, nu necesită pulverizări frecvente ca și celelalte specii de plante. Este suficient un duș lunar pe frunze, pentru a o și curăța de praf cu această ocazie. Pe parcursul acestei operațiuni mențineți planta înclinată pentru a evita scurgerea apei în sol. În perioada iernii udările se sistează.

Necesar fertilizare: Pe tot parcursul anului Zamioculcas se fertilizează lunar, cu un îngrășământ specific pentru plante decoartive prin frunze.

Necesar lumină: Zamioculcas preferă să fie poziționat în locuri luminoase, chiar în soare direct, suportând foarte vine chiar și spațiile slab iluminate.

 Transplantarea: Planta preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani, sau doar când este cazul, dacă a format prea mulți lăstari din rizom.

 Înmulțire: Zamioculcas se înmulțește prin despărțirea tufei.

 Boli și dăunători: Zamioculcas este o plantă rezistentă față de boli și dăunători.


 Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

 La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare