Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Bonsai Ficus Ginseng (H 25 cm)

Bonsaiul Ficus Ginseng este originar din Malaezia, Taiwan și sud-estul Asiei. Genul Ficus este specia cea mai ușor de întreținut din categoria bonsai și poate fi cultivată chiar și de cămai mult

Varietati

Ghiveci Alb

caracteristici
esentiale

Aspect de bonsaiRădăcină aeriană cu formă spectaculoasăFrunze lucioase, rezistente
Adaugă la favorite
101,92 lei 119,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod 1000000091915
Denumire H 25 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare moderată
Aspect Arbore
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 25.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 60-70
Descriere

Bonsaiul Ficus Ginseng este originar din Malaezia, Taiwan și sud-estul Asiei.

Genul Ficus este specia cea mai ușor de întreținut din categoria bonsai și poate fi cultivată chiar și de către un începător.

Ficusul Ginseng trăiește pe toate continentele și este foarte apreciat ca bonsai de interior.

Planta are rădăcini puternice, evidente deasupra solului, decorative și cu frunze ovale de culoare verde închis. Face parte din categoria bonsailor, are creștere rapidă, deci trebuie tăiat încă de la începutul creșterii, pentru a obține forma dorită. Comandă bonsai online, perfect pentru a-l dărui sau pentru crearea unui decor deosebit!

Necesar apăUdarea bonsaiului Ficus Ginseng se face moderat lăsând substratul să se usuce bine între două udări. Nu este recomandată scufundarea vasului ca și la majoritatea bonsailor, deoarece excesul de apă poate provoca putrezirea rădăcinii aeriene. Pulverizați frunzele cât mai des posibil. Evitați stagnarea apei în masca ghiveciului.

Necesar lumină: Ficus ginseng preferă locuri cu lumină multă, dar indirectă.Vara poate fi ținut afară, dar ferit de razele soarelui.

Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsaiului Ficus gineng trebuie să se facă la interval de două – trei săptămâni. În apa de udat se va dizolva de îngrășământ pentru bonsai în cantitatea recomandată pe eticheta acestuia.

Tăierea și transplantarea: Scopul tăierilor la Ficus ginseng este menținerea formei acestuia. Ramurile și în special creșteriloe noi, inestetice, care deformează coroana se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se dezvolta o nouă creștere. Transplantarea are loc o dată la 2-3 ani, se folosește pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Ficusul ginseng este sensibil la acarieni și la păduchii de frunze (lânoși și țestoși). Preventiv, spălați frunzele bonsaiului cu dușul, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid specific.

Excesul de apă provoacă brunificarea frunzelor și căderea lor, dar și putrezirea rădăcinii aeriene.

ÎnmulțireÎnmulțirea Ficusului ginseng se face prin butași recoltați primăvara sau prin marcotaj aerian, însă dezvoltarea rădăcinilor aeriene se face greu.

Atenție la prezența animalelor de companie în preajma ficusului ginseng deoarece acesta poate fi toxic dacă este ingerat!

Comandă bonsai Ficus ginseng online pentru a-ți îmbogăți colecția de plante sau pentru a face un cadou rezistent cuiva drag! Datorită serviciului nostru de livrare plante la domiciliu Ficusul ginseng va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcție de disponibilitatea pe stoc. Prețul afișat este per bucată.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare