Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

vezi alt produs

Bonsai Pseudolarix amabilis (H 50 cm)

Comandă bonsaiul Pseudolarix amabilis online, cunoscut și sub numele de Zada de aur, cu toate că nu este o zadă, însă face parte din aceeași familie și este originar din sud-estul Chinei.mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Bonsai coniferDecorează atât în interior cât și în exteriorToamna frunzele sunt aurii
Adaugă la favorite
219,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-687
Denumire H 50 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100.00
Descriere

Comandă bonsaiul Pseudolarix amabilis online, cunoscut și sub numele de Zada de aur, cu toate că nu este o zadă, însă face parte din aceeași familie și este originar din sud-estul Chinei.

Pseudolarix amabilis este un bonsai conifer de exterior, cu pretenții reduse față de întreținere, ce ne uimește prin coloritul său, în special toamna când frunzele devin aurii.

În cazul unei ierni foarte geroase, bonsaiul Pseudolarix are nevoie de protecție, cu toate că rezistă la temperaturi de p\n[ la -5 grade Celsius. Zada de aur rezistă și în locuințe răcoroase sau chiar reci. Întotdeauna bonsaiul Pseudolarix trebuie amplasat departe de o sursă de căldură sau de fereastră, dar într-un loc luminat, suportând și semi-umbra.

Necesar apă: Bonsaiul pseudolarix se udă zilnic sau la două zile în perioada aprilie – noiembrie, însă trebuie avut în vedere ca solul să se usuce între cele două udări. Ca și restul bonsailor, preferă ca ghiveciul să îi fie scufundat într-un vas cu apă pentru a se îmbiba cât mai bine. Dacă camera este răcoroasă în perioada verii, bonsaiul se va uda atunci când se observă pământul uscat până la jumătate, deoarece în cazul unor temperaturi scăzute, cantitatea de apă consumată este mai mică. Frunzele pot fi pulverizate periodic pentru hidratare și curățare.

Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsaiului Pseudolarix trebuie să se efectueze la interval de două săptămâni în perioada aprilie-septembrie, iar în rest o dată pe lună. În apa de udat se va adăuga îngrășământ pentru bonsai în cantitatea recomandată pe eticheta acestuia.

Tăierea și transplantarea: Spre deosebire de restul speciilor de bonsai, Pseudolarix se taie doar primăvara, înainte de înmugurire, deoarece frunzele sunt căzute, iar mugurii pe ramurile goale se pot observa cu ușurință, evitând astfel rănirea lor și a scoarței. Tot în această perioadă se poate modifica poziția de creștere a ramurilor anuale pentru a le oferi forma dorită. Transplantarea la Zada de aur se face în fiecare an în perioada februarie – martie, când încă este desfrunzit, într-un vas cu câțiva centimetri mai mare, deoarece nu suportă rădăcinile înghesuite.

Dăunători: Bonsaiul Pseudolarix este rezistent la boli și dăunători, însă uneori poate fi atacat de afide. În acest caz, se va pulveriza cu o soluție formată dintr-o linguriță de detergent în 1 litru de apă, sau cu un insecticid specific.

 Pentru a oferi o notă de eleganță grădinii tale cumpără bonsai Pseudolarix, iar prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu bonsaiul conifer va ajunge la tine acasă în cel mai scurt timp!

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcție de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare