Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Bonsai Zanthoxylum (H 20 cm)

Bonsai înseamnă arta miniaturizării plantelor. Orice plantă care este cultivată în ghiveci la dimensiuni mult mai mici decât cele normale, păstrând aspectul și însumai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Frunze lucioase, rezistenteAspect delicat, deosebitUșor de îngrijit
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-702
Denumire H 20 cm
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30.00
Descriere

Bonsai înseamnă arta miniaturizării plantelor. Orice plantă care este cultivată în ghiveci la dimensiuni mult mai mici decât cele normale, păstrând aspectul și însușirile unei plante obișnuite, se numește bonsai. Cei mai întâlniți bonsai sunt reprezentați de arbori mici, plantați în ghivece foarte joase, asemănătoare unor tăvițe.

Necesar apă: Bonsaii Zanthoxylum se udă des, chiar zilnic în perioadele toride ale verii, deoarece volumul de sol este mic, iar apa se va evapora foarte repede. Este important ca între două udări substratul să se usuce pentru a evita putrezirea rădăcinilor. Tehnica udării bonsailor este diferită de a celorlalte plante deoarece ghiveciul trebuie scufundat într-un vas cu apă timp de câteva minute până cănd ies toate bulele de aer, semn că pământul este bine îmbibat cu apăFrunzele bonsailor Zanthoxylum trebuie pulverizate zilnic cu apă pentru a fi curățate de praf și pentru a le asigura gradul optim de hidratare.

Necesar lumină: așezați bonsaiul Zanthoxylum într-un loc luminos, în interior, sau chiar afară, în perioada verii, însă ferit desoare, dacă arborele din care a fost creat este plantă de exterior.

 Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsailor Zanthoxylum trebuie să se facă la interval de două săptămâni. În apa de udat se va pune o cantitate recomandată de îngrășământ pentru bonsai.

Tăierea și transplantareaScopul tăierilor la bonsaiulZanthoxylum este menținerea formei acestora. Ramurile și creșteriloe noi, inestetice, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea bonsaiuluise face o dată la 2-3 ani, folosindu-se pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Bonsaiul Zanthoxylum este sensibil la paianjenul roșu și păduchele lânos. Preventiv, spălați frunzele plantei lunar, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid/ acaricid specific.

Comandă bonsai online şi oferă un cadou elegant, plin de semnificație, potrivit atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi! Prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, bonsaiul va ajunge oriunde dorești!

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare