Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Carbune activ, horticol 1 l Dr. Soil

11,04 RON 12,99 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Cărbunele activat este un ameliorator de solul utilizat în agricultură pentru îmbunătățirea proprietăților fizice ale solului, cum ar fi reținerea apei și a nutrienților. Materialul are o capacitate mare de adsorbție, fiind un bun purificator și filtrator. Crește productivitatea și previne bolile foliare și ale solului.

Mod de utilizare: Adăugați cărbune activ la compoziția de pământ pentru transplantare până ajungeți la densitatea potrivită pentru planta pe care doriți să o transplantați și amestecați bine. Utilizați amestecul rezultat pentru a transplanta plante mature cu o nevoie nutritivă crescută sau plante care provin dintr-un mediu stresant (lumină scăzută, umiditate scăzută, factori independenți etc.). Udați corespunzător. Repetați în următoarele zile, în conformitate cu caracteristicile plantei.

Condiții de depozitare: păstrați produsul într-un loc uscat în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi în alt scop decât cel horticol. Nu depozitați în lumina directă a soarelui.

Termen de valabilitate: nelimitat

Informatii produs