Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Chiparos Leylandii H 150-200 cm (gard viu) (Cupressocyparis leylandii)

Cumpara cel putin 5 bucati de Chiparos leylandii pentru gard viu (Cupressocyparis leylandii), iar noi iti oferim transportul gratuit la domiciliu in 3-4 zile lucratoare, oriunde in Romania. Chipamai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

transport gratuit la comenzi mai mari de 5 bucideal pentru gard viucrestere rapida
169,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-892
Denumire Cupressocyparis leylandii
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 150.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 600-800
Descriere

Cumpara cel putin 5 bucati de Chiparos leylandii pentru gard viu (Cupressocyparis leylandii), iar noi iti oferim transportul gratuit la domiciliu in 3-4 zile lucratoare, oriunde in Romania. Chiparos leylandii de vanzare la cel mai avantajos pret! Pret special la ridicarea din magazin!


Cupressocyparis leylandii sau Chiparos Leylandii / Chiparos Leyland, este un conifer foarte apreciat care face parte din familiea  Cupressaceae.  Chiparusul Leylandii are o crestere rapida, poate sa ajunga la o inaltime de 15 m  si este folosit in cea mai mare parte pentru gardurie vii din gradini sau parcuri, impresioneaza de asemenea frunzele perstente si ofera un aspect de invidiat. Chiparosul Leyland nu necesita o ingrijire speciala. Se poate planta si langa alte plante de exterior cum ar fi hortensiile pentru a crea un aspect contrastant.

 

Ingrijire Chiparos leylandii:

Necesar lumina : iubeste lumina directa a soarelui, dar poate fi plantat si in penumbra.

Necesar apa: nu necesita udarea in permanenta, se uda moderat este o planta usor de intretinut si ingrijit.

Boli si daunatori: Leylandii nu este o speciesensibila dar este predispus la unele boli precum cancerul sau putregaiul radacinii, in ceea ce priveste daunatori poate fi atatcat de omizi.

Poate fi folosit in gradina ca si gard viu suportand bine taierile succesive si intensive .Prefera solul usor acid,alcalin dar si solul neutru.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare