Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Chiparos Leylandii H 200-250 cm (gard viu) (Cupresocyparis leylandii)

Cumpara minim 5 bucati de Chiparos leyland pentru gard viu (Cupressocyparis leylandii), iar noi iti oferim transportul gratuit in 3-4 zile lucratoare. Chiparos leylandii de vanzare la cel mai micmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

transport gratuit la comanda mai mare de 5 bucideal pentru gard viucrestere rapida
259,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-891
Denumire Cupresocyparis leylandii
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 200.00 cm
Diametru: 30.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 600
Descriere

Cumpara minim 5 bucati de Chiparos leyland pentru gard viu (Cupressocyparis leylandii), iar noi iti oferim transportul gratuit in 3-4 zile lucratoare. Chiparos leylandii de vanzare la cel mai mic pret! Pret special la ridicarea din magazin!


Cupressocyparis leylandii cunoscut si sub denumirea de Chiparos Leylandii sau Chiparos Leyland, este un conifer  care apartine familiei  Cupressaceae.  Chiparusul Leylandii are o crestere rapida, poate sa ajunga la o inaltime de 15 m  si este folosit in cea mai mare parte pentru gardurie vii din gradini sau parcuri, impresioneaza de asemenea frunzele perstente si ofera un aspect de invidiat. Chiparosul Leyland nu necesita o ingrijire speciala. Se poate planta si langa alte plante de exterior cum ar fi hortensiile pentru a crea un aspect contrastant.

 

Conditii de intretinere Chiparos leylandii:

Necesar lumina : iubeste lumina directa a soarelui, dar poate fi plantat si in penumbra.

Necesar apa: nu necesita udarea in permanenta, se uda moderat este o planta usor de intretinut si ingrijit.

Boli si daunatori: Leylandii nu este o speciesensibila dar este predispus la unele boli precum cancerul sau putregaiul radacinii, in ceea ce priveste daunatori poate fi atatcat de omizi.

Poate fi folosit in gradina ca si gard viu suportand bine taierile succesive si intensive .Prefera solul usor acid,alcalin dar si solul neutru.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare