Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Erica darleyensis (Erica )

caracteristici esentiale

flori rezistentedeor de toamnarezistenta la ger si vant
19,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Erica darleyensis, o plantă incântătoare prin florile ei care apar într-o perioadă a anului în care puține plante mai pot înflori. Erica darleyensis este apreciată pentru florile rezistente în condiții de frig (până la -8 grade Celsius) și vânt.

Lăstarii plantei Erica darleyensis sunt scurți, acoperiți cu frunze și flori mici, formează tufe dense ce își câștigă loc în grădină printre conifere și alte plante acidofile, sau în jadiniere, pentru decorul terasei.

Florile plantei Erica darleyensis decorează din toamna până primavara. Momentul înfloririi depinde de zona geografică, de obicei este în octombrie-noiembrie. Florile persistă doar pe timpul iernilor blânde.

La Flower Time găsești planta Erica darleyensis de vanzare sau o poți comanda online iar noi ne vom ocupa de livrarea la domiciliu. Comandă Erica online înfrumuseţează-ţi grădina sau terasa!  

Îngrijire Erica darleyensis:  

Necesar apă: udați planta regulat pe timpul verii (evitați ca apa să stagneze). Toamna și iarna reduceți cantitatea de apă. Mențineți solul umed atunci când temperaturile sunt deasupra limitei de îngheț.

Necesar fertilizare: administrați la 2-3 luni un îngrășământ potrivit pentru plante acidofile (precum cel pentru Rhododendron).

Necesar lumină: pentru o dezvoltare armonioasă, plantați-o în plin soare, într-un sol bine drenat cu pH ușor acid.

Înmulțire: se poate înmulți  prin butași, obținuți din lăstarii prelevați la începutul verii. Toaletare: după fiecare înflorire, sau primăvara devreme scurtați lăstarii pentru a stimula plantele să formeze noi lăstari tineri ce vor produce flori.  

Notă! La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

         

Informatii produs

Cod MAG-1457
Denumire Erica
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Roz
Perioada inflorire Toamna
Necesar lumina abundenta
Aspect Tufa
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 9.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30-40