Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Laurocireș (Prunus laurocerasus)

Prunus laurocerasus este un arbust cu frunze veșnic verzi care poate atinge înălțimi de până la 8 metri. Laurociresul ste tolerant la tăiere şi se regenerează foarte repede fiind idmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Frunze veșnic verziIdeal pentru realizarea gardurilor viiTolerează poluarea
49,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-815
Denumire Prunus laurocerasus
Tip Perena
Culoare flori Alb
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Arbust
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 20.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 800
Descriere

Prunus laurocerasus este un arbust cu frunze veșnic verzi care poate atinge înălțimi de până la 8 metri. Laurociresul ste tolerant la tăiere şi se regenerează foarte repede fiind ideal pentru amenajearea spațiilor verzi sau pentru relizarea uni gard viu. Produce flori mici, albe urmate apoi de fructe roșii, lucioase, asemănăroare cireșelor care la maturitate devin negre.

Dacă ești în căutarea unui arbust pentru a realiza un gard viu sau pentru a decora grădina, pe site-ul nostru găsești laurocires sau Prunus laurocerasus de vanzare la un pret avantajos. Comanda online arbusti decorativi prin frunze și în cel mai scurt timp vor ajunge la dumneavoastră.

 

Îngrijire Prunus laurocerasus:

Necesar apă: Prunus laurocerasus nu necesită udare numai în perioadele de secetă. 

Tipul de sol: Prunus laurocerasus se dezvoltă bine pe un sol umed, bine drenat dar crește și îm soluri nisipoase sau lutoase. 

Boli și dăunători: Foarte rar poate fi atacat de ciuperci. Se recomandă tăierea ramurilor afectate și aplicarea unui fungicid pe întregul arbust.

Perioada de plantare: Planta la ghiveci poate fi plantată în grădină în orice perioadă a anului. În cazul în care achiziționați planta cu rădăcina nudă, plantarea se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat. 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare