Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Tuia aurie pe tulpină (Thuja orientalis 'Aurea')

Tuia aurie (Thuja orientalis 'Aurea') este un conifer cu formă compactă, globuloasă cu frunze de culoare galben-auriu. Este perfect pentru spații înguste sau pentru a decora curtea întmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Conifer pentru gard viuAspect plăcutRezistent la secetă
Adaugă la favorite
254,92 lei 299,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-816
Denumire Thuja orientalis 'Aurea'
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderat
Aspect compact
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 150-200
Descriere

Tuia aurie (Thuja orientalis 'Aurea') este un conifer cu formă compactă, globuloasă cu frunze de culoare galben-auriu. Este perfect pentru spații înguste sau pentru a decora curtea într-un mod elegant.

Dacă sunteți în căutarea unui conifer Thuja cu formă globuloasă, pe site-ul nostru găsești tuia de vanzare la un preț avantajos. Comanda online tuia aurie și adaugă culoare grădinii tale. 

Îngrijire tuia:

Necesar apă: Pentru a-i oferi cele mai bune condiții de creștere udați tuia numai pe perioada de secetă, când solul este foarte uscat. Nu saturați solul deoarece acest conifer nu iubește umiditatea în exces.

Necesar lumină: Tuja aurea crește cel mai bine atunci când este plantat la lumina soarelui, într-o locație care oferă protecție împotriva vânturilor. Plantele care nu primesc suficientă lumină devin mai palide și vor avea mai puține frunze.

Tipul de sol: Acest conifer nu are pretenții mari în ceea ce privește tipul de sol, dezvoltându-se foarte bine pe soluri neutre sau puțin acide. Nu suportă băltirea apei la rădăcină și de aceea are nevoie de un sol bine drenat.

Necesar fertilizare: În momentul plantării Thuja aurea nu are nevoie de fertilizare doar atunci când rădăcinile s-au stabilizat în sol. Primăvara fertilizați cu un îngrășământ cu eliberare lentă și cu o cantitate mai mare de azot.

Toaletare: Pentru a-i menține forma globulară, la începulul primăverii și vara executați tăieri de corectare a formei.

Plantarea: Planta achiziționată la ghiveci poate fi plantată în grădină în orice perioadă a anului. În cazul în care achiziționați planta cu rădăcina nudă, plantarea se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare