Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Pământ pentru conifere 20L

Conținut: turbă Sphagnum, turbă neagră, humus de râmă, argilă, compost din îngrășământ de grajd, îngrășământ PG mix. Conținut de N min. 1000mg/l, P2O5 min. 1mai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.
19,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Descriere

Conținut: turbă Sphagnum, turbă neagră, humus de râmă, argilă, compost din îngrășământ de grajd, îngrășământ PG mix. Conținut de N min. 1000mg/l, P2O5 min. 100mg/l, K2O min. 300mg/l.

Utilizare: pentru plante care necesită pământ acid (acidofile) ca familia de conifere (Thuja, Ienupăr, Chameciparis, etc), arbuști acidofili (Ligustrum, Ilex, Hortensie, etc). Pentru plantare se sapă o groapă, se umple până la jumătate cu amestec turbă pentru conifere, după poziționarea plantei se pune restul de turbă și se tasează bine. După plantare se udă. Pentru udare se recomandă folosirea apei cu duritate scăzută pentru a menține nivelul pH-ului scăzut. După 3-6 săptămâni, se începe administrarea fertilizantelor specifice plantei.   

Echipament de protecție necesar: mănuși de protecție, haine de protecție, pantofi de protecție

pH: 5,5 - 6,2

Produse similare