Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Bonsai Zelkova (H 20 cm)

Arta bonsaiului a devenit o activitate foarte populară în întreaga lume. Majoritatea artiștilor bonsai, în special cei începători trebuie să își aleagă tipul de bonmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Întreținere ușoară Creștere rapidăAspect elegant
Adaugă la favorite
101,92 lei 119,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-810
Denumire H 20 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 90
Descriere

Arta bonsaiului a devenit o activitate foarte populară în întreaga lume. Majoritatea artiștilor bonsai, în special cei începători trebuie să își aleagă tipul de bonsai care sunt rezistenți și ușor de îngrijit. Bonsai Zelkova îndeplinește toate aceste calități și de aceea a devenit foarte popular.

Dacă ești în căutarea unui bonsai rezistent, pe site-ul nostru găsești bonsai Zelkova de vanzare, unul dintre cei mai ușor de îngrijit bonsai. Comanda bonsai Zelkova și descoperă frumusețea și eleganța copacilor în miniatură.

Îngrijire bonsai Zelkova:

Necesar apă: Bonsaii Zelkova se udă des, chiar zilnic în perioadele toride ale verii, deoarece volumul de sol este mic, iar apa se va evapora foarte repede. Deoarece acest bonsai este plantat într-un vas de mari dimensiuni, se va uda numai de două ori pe săptămână sau săptămânal, deoarece un volum mai mare de sol reține o cantitate mai mare de apă. Este important ca între două udări substratul să se usuce pentru a evita putrezirea rădăcinilor. Frunzele bonsailor trebuie pulverizate zilnic cu apă pentru a fi curățate de praf și pentru a le asigura gradul optim de hidratare. 

Necesar lumină: așezați bonsaiul Zelkova  într-un loc luminos, în interior, sau chiar afară, în perioada verii, însă ferit desoare, dacă arborele din care a fost creat este plantă de exterior.

Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsailor Zelkova trebuie să se facă la interval de două săptămâni. În apa de udat se va pune o cantitate recomandată de îngrășământ pentru bonsai.

Tăierea și transplantarea: Scopul tăierilor la bonsaiul Zelkova este menținerea formei acestora. Ramurile și creșteriloe noi, inestetice, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea bonsaiuluise face o dată la 2-3 ani, folosindu-se pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Bonsaiul Zelkova este sensibil la paianjenul roșu și păduchele lânos. Preventiv, spălați frunzele plantei lunar, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid/ acaricid specific.

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare