Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Bonsai Ligustrum (H 30 cm)

Bonsai Ligustrum este originar din China și Asia de Est. Acest tip de bonsai este foarte viguros având o formă foarte bine definită. Cultivat în interior, bonsaiul Ligustrum își mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Aspect elegantCreștere rapidăFrunze lucioase și rezistente
139,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-811
Denumire H 30 cm
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 90
Descriere

Bonsai Ligustrum este originar din China și Asia de Est. Acest tip de bonsai este foarte viguros având o formă foarte bine definită. Cultivat în interior, bonsaiul Ligustrum își păstrează frunzele veșnic verzi iar pe perioada verii poate produce și flori.

Bonsaiul Ligustrum este ideal pentru începătorii care vor să practice arta cultivării bonsailor. Acest lucru se datorează faptului că bonsaiul Ligustrum are capacitatea de a supraviețui într-o mare varietate de soluri, temperaturi și locații. Comparativ cu celelalte specii de bonsai, Ligustrum necesită udări mai frecvente și pulverizări zilnice pe frunze.

Pe site-ul nostru găsești bonsai Ligustrum de vanzare la un pret avantajos. Comandă bonsai online şi oferă un cadou elegant, plin de semnificație, potrivit atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi! Prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, bonsaiul va ajunge oriunde dorești!

 

 Ingrijire Bonsai Ligustrum:

Necesar apă: Bonsaii Ligustrum se udă des, chiar zilnic în perioadele toride ale verii, deoarece volumul de sol este mic, iar apa se va evapora foarte repede. Este important ca între două udări substratul să se usuce pentru a evita putrezirea rădăcinilor. Tehnica udării bonsailor este diferită de a celorlalte plante deoarece ghiveciul trebuie scufundat într-un vas cu apă timp de câteva minute până cănd ies toate bulele de aer, semn că pământul este bine îmbibat cu apă. Frunzele bonsailor trebuie pulverizate zilnic cu apă pentru a fi curățate de praf și pentru a le asigura gradul optim de hidratare.

Necesar lumină: așezați bonsaiul Ligustrum  într-un loc luminos, în interior, sau chiar afară, în perioada verii, însă ferit desoare, dacă arborele din care a fost creat este plantă de exterior.

Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsailor Ligustrum trebuie să se facă la interval de două săptămâni. În apa de udat se va pune o cantitate recomandată de îngrășământ pentru bonsai.

Tăierea și transplantarea: Scopul tăierilor la bonsaiul Ligustrum este menținerea formei acestora. Ramurile și creșteriloe noi, inestetice, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea bonsaiuluise face o dată la 2-3 ani, folosindu-se pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Bonsaiul Ligustrum este sensibil la paianjenul roșu și păduchele lânos. Preventiv, spălați frunzele plantei lunar, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid/ acaricid specific.

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare