Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Euphorbia, Coronița lui Iisus (EUPHORBIA MILII)

Euphorbia milii, cunoscută sub denumirea de Coronița lui Hristos, Planta lui Isus sau Coroana cu spini, face parte din familia Euphorbiaceae și este o plantă decorativă de interior apreciată penmai mult

Varietati

RoșuRozAlb

caracteristici
esentiale

Plantă rustică, rezistentăFlori delicateCoroana cu spini a lui Iisus
39,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-692
Denumire EUPHORBIA MILII
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire pe tot parcursul anului, în condiții optime
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderată
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 10.00 cm
Diametru: 5.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 10.00
Descriere

Euphorbia milii, cunoscută sub denumirea de Coronița lui Hristos, Planta lui Isus sau Coroana cu spini, face parte din familia Euphorbiaceae și este o plantă decorativă de interior apreciată pentru rezistența ei și pentru florile sale. Pe suprafața tulipii prezintă spini, caracteristică ce îi sugerează denumirea populară. Seva tulpinilor, de culoare alb-lăptos este toxică, de aceea este recomandat să o toaletați cu atenție!

Dacă ești pasionat de plante suculente, sau dorești să oferi o plantă rezistentă de interior cuiva drag, Euphorbia milii este ceea ce căutai! Cumpără planta Coroana lui Hristos acum, la cel mai bun preț, iar noi îți livrăm planta la domiciliu mai repede decât te-ai fi așteptat!

 

Îngrijire Coroana lui Hristos:

Necesar apă: Euphorbia milii se udă săptămânal de primăvara până toamna, cu cantități moderate de apă, însă iarna se udă mult mai rar.

Necesar fertilizare: Fertilizarea plantei poate fi efectuată de două ori pe lună, de primăvara până toamna și lunar, iarna, folosind un îngrășământ specific pentru plante suculente.

Necesar lumină: Euphorbia preferă lumina intensă, însă amplasată în soare direct pe perioada verii, poate suferi arsuri pe frunze.

Transplantarea: Planta poate fi transvazată la 2 ani, sau când vasul devine prea mic pentru a susține planta.

Înmulțire: Euphorbia se înmulțește prin butași de tulpină. Butașul se pune la înrădăcinat după două zile de la prelevare, timp în care latexul alb să se usuce.

Boli și dăunători: Plantele sunt sensibile la excesul de apă care provoacă putrezirea coletului și a tulpinii. Dintre dăunători, cel mai frecvent Euphorbiile sunt atacate de păduchii lânoși și țestoși.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare